Öztürk'ten KOSGEB Tepkisi

Öztürk'ten KOSGEB Tepkisi

Öztürk'ten KOSGEB Tepkisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Musa Öztürk, KOSGEB başvuru yapan vatandaşların KOSGEB'in ilgisizliği yüzünden mağdur edildiğini söyledi. 

CHP'li Meclis Üyesi Musa Öztürk,  KOSGEB'e kredi başvurusu yapan esnafın kredi alabilmek için bekletildiğini söyleyerek, "Esnafımıza kredi vereceğiz diye KOSGEB’in kapılarına ağaç ettiler" diye çıkış yaptı.

CHP'li Öztürk, Başbakan Binali Yıldırım’ın esnaflara rahatlatmak adına KOSGEB adı altında bir kredi açıklaması yaptığını ancak KOSGEB'in ilgisizliği nedeniyle vatandaşların bugüne kadar başvurularını yapamadığını belirterek, "KOSGEB’in ne sayfasına giriliyor, ne telefona bakılıyor, ne de bir bilgi veriliyor. Sıkıntılı olan esnaflarımız maalesef KOSGEB telefonlar bilgisayar ve banka arasında git gel yapıyor. Bir gün zaman var diyorlar. Zaman geçince esnaflarımız bu krediyi alamayacaklar mı? Kredi verilecek mi verilmeyecek mi? KOSGEB  mi banka mı sorumlu noktasında. Esnafımıza bir açıklama yapılmıyor. Bana göre kredi miktarının zaten az olduğunu düşünüyorum bir an önce yetkili kişilerin bir açıklama yapmasını ve her müracaat eden bu krediyi alacak mı yoksa belirli bir limit var mı? En azından kimse git gel yapmaz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler