Özel Öğrenciler Hayallerini Gerçekleştirdi

Özel Öğrenciler Hayallerini Gerçekleştirdi

Özel Öğrenciler Hayallerini Gerçekleştirdi

 

 

Toplum Destekli Polisler Özel Erbaşaran Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyarette Bulundu.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

 

Ziyarette Özel Erbaşaran Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezindeki öğrencilere hediye vererek günlerini kutlayan Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri sonrasında ise bir öğrenciyi polis aracına bindirerek aracı tanıttılar.

Etkinlik ilgili bilgi veren Özel Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nedim Topsakal “3 Aralık Dünya engelliler günü etkinliklerini il emniyet müdürlüğümüzün katılımıyla gerçekleştirdi. İl emniyet Müdürlüğünde görevli polislerimiz kurumumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler verdiler polis teşkilatı olarak öğrencilerimizin ve engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını ifade ettiler biz de kendilerine teşekkür ettik” dedi.

hayallerini-gerceklestirdiler1.jpghayallerini-gerceklestirdiler2.jpghayallerini-gerceklestirdiler4.jpg
 

erbasaran-ozel-rehabilitasyon-merkezi.jpgAkçaabatlı iş adamı Yaşar Erbaşaran'ın sahibi olduğu Özel Erbaşaran Rehabilitasyon Merkezi, Valilik karşısı Ortahisar Trabzon'da hizmet veriyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler