Osman Nuri Soruları Cevapladı

Osman Nuri Soruları Cevapladı

Osman Nuri Soruları Cevapladı

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı  Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Akçaabat Sera Gölü Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen basın toplantısına, Osman Nuri Ekim’in yanı sıra, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Osman Nuri Ekim, Akçaabat’a hizmet etmek için yola çıktıklarını ve milletin teveccühü olursa tüm kesimler ile istişare ederek Akçaabat’ı yöneteceklerini belirtti.

Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ın evladı olarak memleketime hizmet etmek amacıyla bir yola çıktık. Akçaabat’ta birçok proje kazandırmayı hedefliyoruz. Akçaabat’ı daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

osman-nuri-ekim-basinla-bulustu.jpgosman-nuri-ekim-basinla-bulustu1.jpg

Türkmen’le Akrabalık Bağım Yok

Bir soru üzerine konuşan Osman Nuri Ekim “Sayın Şefik Türkmen ile akrabalık bağım yok” dedi.

Sosyal medya paylaşımları ile ilgili konuşan Ekim “Hayatımın hiçbir döneminde bu cemaat veya başka bir cemaat ile bir irtibatım olmamıştır. Hakkımda çıkan bu iddiaları ciddiye almıyorum. Ben kendimden eminim” dedi.

Türkmen’in Etkisinde mi Kalacak!

Seçilmesi halinde Şefik Türkmen’in etkisinde kalıp kalmayacağına da cevap veren Osman Nuri Ekim “2014 seçimlerinden beri Büyükşehir meclis üyeliği ve 1,5 yıldır Başkan yardımcısı olarak Şefik Türkmen ile birlikte çalıştık. Bu süre içerisinde her zaman özgür kalmışımdır. Benim çalışma prensibimde bir başkasının etkisi altında kalmak yoktur. Ama istişare var. Bunu vatandaşlarımızla da, basınla da sayın Şefik Türkmen ile de yaparız ve onların fikirlerini alarak hareket ederiz. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde özgür olduğum gibi bundan sonra da yapacak olduğum çalışmalarda özgür davranırım. Kimsenin etkisi altında kalmam” şeklinde konuştu.

“Projeleri Takip Edeceğiz”

Akçaabat’ta mevcut projeleri takip edeceklerini belirten Ekim “Akçaabat’ta mvcut bazı projeleri takip edeceğiz. Teleferik projesi, turizm yatırımlarını gibi çalışmaların takipçisi olacağız”  dedi.

AK Parti İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe ise yaptığı değerlendirmede, partinin her kademesinde görev aldığını şimdi ise başkanlık görevi kendisine verildiğini ifade etti. Başkan Altıntepe “Akçaabat’ta birçok proje kazandırmayı hedefliyoruz. Akçaabat’ı daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Akçaabat’ın bize güvenini asla mahcup etmeyeceğiz. Biz aday adaylığı sürecinde başvuruları açıklarken söz vermiştik. Genel Merkezin açıklayacağı aday bizim adayımızdır. Osman Nuri arkadaşımızın Akçaabat’ta güzel işler yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler