Osman Çavuş Aday Çıkartacak mı?

Osman Çavuş Aday Çıkartacak mı?

Herkesin Merak Ettiği Konu; Osman Çavuş Aday Çıkartacak mı?

AK Parti'de kongre sürecinin başlamasının ardından gözler Trabzon ve  ilçelerde yapılacak olan seçimlere çevrildi.

Trabzon’un en büyük ilçesi olan Akçaabat’ta eski Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün genel merkezin ilçe başkanı  adayı olarak açıklandı. Bu açıklamanın ardından çeşitli  haber sitelerinde eski ilçe başkanı ve Ak Parti Kurucu üyelerinden olan Osman Çavuş hakkında çıkan haberler hakkında konuştu

Osman Çavuş, yazılanlar tamamen gerçek dışıdır diyerek  şu şekilde açıklamalarda bulundu.

Çavuş “Son günlerde medyada hakkımızda çıkan Osman Çavuş listeye müdahale ediyor ve ya ikinci liste hazırlıyor gibi söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberleri kim ne için yapıyor bilemiyorum ama tamamen asılsızdır. İlçe başkanı adayı olan arkadaşımız Emre Akgün bizimle adaylığını paylaşmış bizi ziyaret etmiştir. Kendisiyle tecrübelerimizi paylaştık. Ak Parti bizim partimizdir ve ben Akçaabat’ta üç dönem ilçe başkanlığı yapmış bir insanım arkadaşlarımızın gelip bizi ziyaret etmesi ve bizimde görüş belirtmemiz gayet doğal bir durumdur. Yönetime adam koymak ya da Akçaabat ilçe seçimlerinde çift liste hazırlığı içinde olmak gibi bir durumumuz söz konusu değildir. Akçaabat’ın her köşesinden ve her meslek gurubundan gerçekten partimiz için çalışacak  insanların  olması partimize hizmet edecek insanların görev alması ve birleştirici bir liste hazırlanması temennimizdir” dedi.

Akçaabat’ın önemli olduğuna dikkat çeken çavuş açıklamasını şöyle tamamladı “Önemli olan Akçaabat’ın bürokratik, siyasal ve ekonomik anlamda kazanmasıdır. Yatırımların hızlandırılması ve yeni yatırımların gelmesi için yapılacak olan çalışmalardır.  Bizim  tavsiyelerimiz kendi menfaatimize değil  Akçaabat için,  Akçaabat’ın kalkınması, gelişmesi ve partimizin başarısı içindir dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler