Ortamahalle Konukevi'nde Sona Doğru

Ortamahalle Konukevi'nde Sona Doğru

Ortamahalle Konukevi'nde Sona Doğru

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün tüm gününü Akçaabat’a ayırdı. Başkan Zorluoğlu, yürüttüğü temasların ardından Akçaabat’ta hayata geçirilen projelerin son durumları ile ilgili Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’den bilgi aldı.

 

Başkan Zorluoğlu, ilk olarak Akçaabat Ortamahalle Konukevi inşaatını inceledi. Proje kontrolörleri ile görüşen Zorluoğlu “Konukevimizin esas kısımları yapılmış ama şimdiden sonrası çok önemli. Buraya ciddi oranda kaynak aktardık. Proje tamamlandığında Büyükşehir Belediyesinin hassasiyetini, estetik anlayışını yansıtmalı. Bu konuda sizden özel ilgi istiyorum” ifadelerini kullandı. Akçaabat’ta yapımı süren ‘Millet Bahçesi’nde de incelemeler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TOKİ yetkilileri ile görüştü. 

 

Başkan Zorluoğlu incelemelerinin ardından Akçaabat’ta bulunan sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderleri ile yemekte buluştu. Yönetim anlayışlarını istişare üzerine kurduklarını belirten Zorluoğlu “Şehrin ve ilçelerin sorunlarını çözme noktasında her zaman ben değil biz anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu doğrultuda sizlerin fikirleri ve tecrübeleri bizler için son derece önemli. Hepimizin tek bir amacı var o da Trabzon’un daha yaşanılabilir bir kent olması” şeklinde konuştu.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Akçaabat sokaklarında yoğun ilgi gösterildi. Zorluoğlu yanına gelen ilçe sakinlerinin sorunlarını tek tek dinledi ve beraberindeki ekibine çözülmesi noktasında talimat verdi. Akçaabat halkı ilçelerinde görmekten mutluluk duydukları Başkan Zorluoğlu ile bol bol fotoğraf da çektirdi. İlçe esnafıyla da buluşan Zorluoğlu, çay içip sohbet etti. Esnaflar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nun kendilerine ve ilçelerine yakın ilgi göstermesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

akcaabat-konukevi-insaatai.jpg

akcaabat-konukevi.jpgakcaabat-konukevi1.jpgakcaabat-millet-bahcesi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler