Ortaklara İhalet Ettiniz

Ortaklara İhalet Ettiniz

Altıntepe Kredi Kooperatifi Seçimini Eleştirdi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi üyelerinden ve eski başkan adaylarından Hüseyin Altıntepe, hafta sonu yapılan kongrede kendisine söz verilmemesini  eleştirdi.

Altıntepe yaptığı açıklamada hafta sonu yapılan yıllık mali genel kurulun seçim kararı alınması demokrasi suçunun işlendiğini belirterek” burada mali genel kurul var diye üyelere ilan ediliyor. Mali genel kurul var diye Kooperatifi üyeleri buraya katılmadı.2015 Türkiyesin’ de seçme ve seçilme özgürlüğü elinden alınıyor. Mevcut yönetim kendisini başarılı görüyorsa seçim takvimini beklerdi. Seçimi oldubittiye getirmek bu kooperatif ortaklarına yapılmış en büyük ihanettir” dedi.

Altıntepe sözlerine şöyle devam ederek benim burada başkan olmak gibi bir derdim yok. Sadece ortaklarımıza ve oyuna ve iradesine sahip çıkmak olduğunu belirterek” ortaklarımıza vurulan darbenin ortadan kalması için hukuki haklarını sonuna kadar arayacagız. Bu Kooperatif kurulduğunda beri böyle şaibeli bir kongre yapmamıştır. Yöneticiler makama saltanat sürmek için değil esnaf arkadaşlarımıza hizmet etmek için getirilmiştir. Burada Kooperatif ortaklarımıza yapılan haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytantır. Ben Kredi Kooperatif üyelerimizin hakkını sonuna kadar savunmak sorumluluğu bilinci içersindeyim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler