Onsuz İlk Festival

Onsuz İlk Festival

Onsuz İlk Festival

Akçaabat’ta 25 yıl belediye başkanlığı yapan ve bu süre içerisinde 24  Festivalde Akçaabatlılarla birlikte olan Şefik Türkmen, ilk kez festivale katılmadı. Şehir dışında bulunması sebebiyle festivale katılamayan Türkmen, sosyal medyadan bir mesaj yayınladı.

Türkmen mesajında şunları ifade etti.

Bundan Önce 25 yıl Akçaabat Müzik ve Halkoyunları festivallerinde sizlerle birlikte olduk. Sizlerin ve Akçaabat Sevdalılarının katkılarıyla çok güzellikler yaşadık. Bölgemize ve Ülkemize örnek olacak festivaller düzenledik.

Kültür Sanat ve Turizm Şehri olan Akçaabat’ımızın kültürünü, Sanatını, özellikle Folklorunu yaşamaya, yaşatmaya ve başkaları ile paylaşmaya, halkımızı, gençlerimizi kaynaştırmaya çalıştık. Bundan sonrada her yıl daha da gelişerek devam ettirileceğine inanıyorum. Şehir dışında bulunduğumdan bu gece birlikte olamıyoruz. Her zaman olduğu gibi Gönlüm Akçaabat’ımızla ve sizlerledir.

Bu duygu ve düşünceler ile başta Kaymakamımız, Belediye Başkanımız olmak üzere festivalin düzenlenmesinde emeği geçen yönetici ve her kademedeki çalışanlarımıza, sponsorlarımıza, her zaman festivalimizi heyecanları ile süsleyen gençlerimize ve siz değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

sefik-turkmen-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler