Önceliğimiz Akçaabat'ın Geleceği

Önceliğimiz Akçaabat'ın Geleceği

CUMHUR İTTİFAKI AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Yerel yönetimde önceliğimiz halkımız ve şehrimizin geleceği olacaktır.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ak Parti Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim:

ÖNCELİĞİMİZ AKÇAABAT’IN GELECEĞİ

CUMHUR İTTİFAKI AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Yerel yönetimde önceliğimiz halkımız ve şehrimizin geleceği olacaktır.” dedi.

“Akçaabat hak ettiği hizmetleri alacak”

Gerek esnaf, gerek mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, “Kısa vadeli siyasi kazanımlar için Akçaabat’ımızın, halkımızın geleceğini riske atacak faaliyetler içerisinde bugüne kadar hiç bulunmadık bundan sonra da bulunmayacağız. Milletimiz bizden hizmet bekliyor, amacımız Akçaabat halkıyla aynı istikamette yürüyerek hak ettiği hizmeti en üst düzeyde almasını sağlamaktır. AK Parti iktidarıyla yola devam etmek takdir edilir ki Akçaabat’ımızın en büyük şansı olacaktır.” sözleriyle Akçaabat’ın sürdürülebilir bir gelişmişlik düzeyinde şehirleşmeye olan ihtiyacına vurgu yaptı.

“Alınacak daha çok mesafemiz var”

CUMHUR İTTİFAKI Adayı Osman Nuri Ekim, “Değişime ve dönüşüme ihtiyacı olan Türkiye’de AK Parti’nin bu döngüde başarılı olduğuna, Akçaabat’ın bir süre önce tanıştığı AK Belediyecilikle, Gönül Belediyeciliğiyle alacağı daha çok mesafeleri bulunduğuna dikkat çekti.

“İstikrar gözetilecek”

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim; Demirci, Özdemir, Tütüncüler, Ortaköy, Şinik ve Ortaalan mahallelerinde kendisini karşılayan coşku dolu kalabalıklara yaptığı konuşmalarda şu görüşlere yer verdi:

“Memleketimize olan sevdamızla çıktığımız bu yolda en temel önceliğimiz sizlerin, Akçaabat halkının beklentilerini yüksekte tutmak, var olan, devam etmekten olan istikrarı gözetmek, hizmet çıtasını daha da yükseklere çıkarmaktır.

Akçaabat’ın hem Belediyecilik hem de genel idari hizmetler bakımından merkezi hükümetten isteyip de alamadığı bugün olmadığı gibi, istikrar devam ettiği sürece, Akçaabat devam dediği sürece yarın da olmayacaktır.

“Bir saniyemiz ziyan olmayacak”

Trabzon ve ilçelerinin yatırım alma konusunda önünün bu kadar açık olduğu başka bir dönem olmuş mudur? Bunu cevaplaması gerekenlere soruyorum. Yapılanları muhalif zihniyet yazmıyor ama bu hizmetlerimiz tarihe not düşülüyor, tarih bunları yazıyor.

AK Parti olarak milletimize hizmet yolunda hiç durmadan; bir günümüzü, bir saniyemizi dahi ziyan etmeden yolumuza devam ediyoruz. Akçaabat’ın nabzının da bu yönde olduğuna inanıyorum, bunu gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gözlerimizin içerisine bakan her kesimden insanımızda görebiliyoruz.”

2-071.jpg3-050.jpg4-033.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler