Önce Dua Sonra Destek İstedi

Önce Dua Sonra Destek İstedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim ziyaretlerini Ortahisar ve Akçaabat İlçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim ziyaretlerini Ortahisar ve Akçaabat İlçesinde sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, güne Kahramanmaraş Caddesi’nde başladı ve Meydan Bölgesini komple ziyaret etti. Günnar, ziyaret sırasında uğradığı ayakkabı tamir atölyesinde ayakkabıları tamir ederek, ‘7 Haziran’da oy kullanmaya sağlam ayakkabılarla gideceğiz’ dedi. Günnar, esnaflara şiir de okuyarak, “millet için çıktık yola, önce istiyoruz dua, size layık olabilmek adına’ diyerek, önce dua sonra destek istedi.

Günnar, Ortahisar İlçe Sandık Müşahitleri toplantısına da katılarak burada önemli mesajlar verdi. Günnar, “8 yıl aktif bir şekilde gece gündüz demeden, sizlerle sevincimizi, hüznümüzü, zirve yapıp, rekorlar kırdığımız sandık sonuçlarımızı, üst düzey mitinglerimizi ve tüm organizasyonlarımızı daha dün gibi hepimiz hatırlıyoruz. Hiç yatmadan, sabahın erken saatlerinde zeytin, ekmek yiyerek okulların kapılarına sandık başlarına koştuğumuz günleri hepimiz hatırlıyoruz. Memleketimiz, bayrağımız, vatanımız, milletimiz, devletimiz ve inandığımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan içindi bunlar. Bizler, milletimizin kurduğu AK Partinin emanetçileriyiz. Milletimizin ne günahı vardı da 2002’ye kadar sürekli çileler çekti. Teşkilatımızın üstün gayretleriyle bugüne geldik. Biz şimdi ilk yarıyı tamamladık. 2015 seçimlerinde ikinci yarı başlıyor. Burada hepimize büyük görevler düşüyor. Sandık yönetim kurulu görevlileri olarak o sandıklarda bizlere son 27 gün içerisinde büyük çalışma ve görevler düşüyor. İnşallah 7 Haziran sabahı hep beraber sandıklarımıza sahip çıkacağız. Bu memlekette yıllarca büyük oyunlar oynandı. Bu vatandaşın gönlünden koparak geldiği oyları yakmak için büyük mücadeler verildi. Bir sandıkta AK Parti’ye 150 kişi oy vermişse, köşesinden 1 sıfır eksik yazılırsa 15 oy olacaktır. Çok dikkatli olmalıyız. Trabzon yüzde 71’le rekor kırmıştır. Şimdi hedefimiz yüzde 75’tir ve teşkilatçı milletimizin içinden gelen 6 milletvekili adayımızı meclise göndermektir. Allah, memleketimiz ve milletimiz adına bizlere güç versin” diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçaabat İlçesi’nin en yüksek ve AK P arti seçmeninin en fazla olduğu Aydın Mahallesi’ne misafir olarak, burada mahalle halkıyla buluştu. Mahalle halkının yoğun sevgi seli ile karşılaşan Günnar, muhteşem uğurlama ile mahalleden ayrıldı. 

aydin-koyu.jpg

aydin-koyu-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset