Ömer Tosun aday oldu

Ömer Tosun aday oldu

AK Parti Trabzon eski il genel meclisi üyesi milletvekilliği için başvurusunu yaptı

Trabzon’da iki dönem İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Ömer Tosun, 1 Kasım seçimleri için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye başvuru dosyasını sunan Ömer Tosun, “Trabzon İl Genel Meclisi üyeliği yaparken bu şehre önemli hizmet kazandırdığımıza inanıyorum. Biz il genel meclisi üyesi iken sayın il başkanımız da meclis başkanlığımızı yürütüyordu. Şimdi milletvekili aday adayı olduk ve dosyayı kendisine takdim etmek nasip oldu. Milletvekili aday adayı olmak için teşkilat mensubu arkadaşlarımızın yoğun baskısı oldu. Yetkililer gerek görürse, bize hizmet bakımından da görev verilirse, en iyisini yapmaya çalışacağım. Yerelde yaptığımız hizmetlerimizi genele yaymak istiyoruz. Hizmet sorumluluğunun altına kolumuzu değil başımızı koymak için bu yola çıktık. Diğer bütün kardeşlerimde başarılar diliyorum" dedi.

omer-tosun.jpg

Tosun, sadece batı bölgesinin değil tüm Trabzon’un adayı olduğunu belirterek, “Biz hem Ortahisar ilçesinin hem Akçaabat’ın hem de Düzköy’ün evladıyız. Arkadaşlarımız ‘Özellikle batı bölgesinde bir boşluk hissediliyor. Gel aday ol’ dedi. Biz de teşkilatımızın önde gelen isimleriyle yaptığımız istişare sonucunda aday adayı olmaya karar verdik. Her ne kadar batı bölgesinin adayı olarak lanse edilsek de biz doğu ilçelerimizin de hizmetinde olacağız. Takdir parti büyüklerimizindir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset