OLMAK YADA OL......



Akçaabat Sebat spor için olmak ya da olmamak maçı Olarak nitelendirilen Erzincanspor karşısında alınan farklı mağlubiyet gelecek haftalar için zor günlerin habercisi olarak görüyorum. Fatih stadyumunda bundan sonra oynanacak olan tüm maçlar artık final değerinde.
Sezon başın da söylediğim gibi bu takımın elde ettiği başarıların hiç bir değerinin olmadığını göreceğiz. Tukcell süper liginde iki sezon mücadele ederek tüm Türkiye’nin sempatisini kazanmasını bilen tarihi çınar her gecen gün erimeye mahkûm bırakıldı. Sorarım size profesyonel ligde mücadele eden kulüplerin hangisinin borcu yok ki. Borcu sorun yaparak için içersinde çıkmak kolay yol olsa gerek. Dün Fatih stadyumunda da Dramatik bir günlerden birini yaşadık. Maddi anlamda ilçeden bir kuruş alamayan Sebat spor ne yazık ki bir kaç kişinin şahsi çabaları neticesinde buralara kadar gelmeyi başardı Bu ligde kalmak bile bir şampiyonluğa bedeldir. Taraftarın bile kaderlerine bıraktığı Kırmızı-beyazlıları Okuldan toplanan öğrenciler destekliyor. Her başarı da protokolde yerini alanların dahi artık ilgi göstermedi Sebat spor bunları hak etmiyor. Tarihi başarılarla dolu bu takımı ayağa kaldırmak için herkesi göreve çağırıyorum.
Maça gelince sahada acemiler ordusuyla puan alamaya çalışan Sebat sporun yapacak fazla bir şeyi de yoktu zaten. Mutlu gibi bir golcünün neden kenarda tutulduğunu anlamış değilim. Sakat delilse neden kulübede oturuyor.
Maçın hakemine gelince tüm takdir haklarını konuk ekipten yana kullanarak Sebat sporun düştüğü bu zor durumda aklımıza düşenin dostu olmaz dercesine kararlar verdi. Akçaabat sebat sporun ne federasyonda ne de MHK’ de dostunun olmadığını bir kez daha gördük.
Son olarak şunu belirtmek isterim ki Akçaabat sebat spordan başka Sebat spor yok. Gelin birlik olalım bu takıma sahip çıkalım. Yarın geç olmadan

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.