Okul Yolu Bilmecesi

Okul Yolu Bilmecesi

Atatürk İlkokuluna giden yol sorunu bitmek bilmiyor.Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında daha önceden mahkemelik olan yolun, çilesini öğrenciler ve servis araçları çekiyor.

Atatürk İlkokuluna giden yol sorunu bitmek bilmiyor.Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında daha önceden mahkemelik olan yolun ,çilesini öğrenciler ve servis araçları çekiyor.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başladığı ilk gün, Atatürk İlkokulu öğrencilerinin geleneksel çilelerinin bu yıl da yaşanacağının ilk göstergelerini objektiflere yansıttı.

Yaklaşık 480 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü okulda öğrenci velilerinin ve okul yönetiminin yıllardan beri yaptığı başvurulara rağmen okula ulaşımı sağlayan yolun araçlar tarafından adeta park yeri olarak kullanılması ve çoğu zaman okul servislerinin ve öğrencilerin bu yolu kullanmakta güçlük çekmelerinin önüne bu yıl da geçilemeyecek gibi.

Öğrenci velilerinin CİMER ve BİMER’e defalarca yazmalarına rağmen, yaşanan sorun ilgili kurumların suçu birbirlerine atmaları nedeniyle hâlâ ortadan kalkmazken, okulların açıldığı ilk gün de okula giden öğrenciler araçların arasından ve tehlike içerisinde ancak bu çabalarını sonuçlandırabildiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü park yasağı olmadığı için de araçlara da herhangi bir işlem yapamıyor. Veliler bu sorunun bir an önce çözülmesini ve öğrencilerin okullarına rahat bir şekilde gitmesini istiyor.

okul22.jpg

okul-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler