Okul İnşaatı Durdu

Okul İnşaatı Durdu

Okul İnşaatı Durdu

Akçaabat’ta  2016 Yılında başlanan okul inşaatı, 2.yüklenici firmanın da inşaatı terk etmesi üzerine yine durdu.
Söğütlü Mahallesi Trabzon Üniversitesi arkasında 2016 yılında ihale edilerek inşasına başlanan Söğütlü Fatih Ortaokulu inşaatında 2. Firma da çalışmasını durdurdu.  İlk ihaleyi alan firmanın kaba inşaatı tamamlandıktan sonra inşaatı terk etmesi üzerine uzun süre hiçbir çalışma yapılamayan okul inşaatının 2. Kez ihalesi yapılmıştı. 2. İhaleyi alan yüklenici firmada okul inşaatını tamamlamadan inşaatı terk etti.
 Bir türlü tamamlanamayan Söğütlü Fatih Ortaokulu’un 16 Ocak 2016'da  5 milyon 309 bin lira bedelle ihale edilmişti.2 kez ihale edilerek çalışmalara başlanan, 2019 Yılında tamamlanarak eğitim öğretime açılması planlanan okul inşaatının büyük oranda tamamlandığı görüldü.

 

İnşaat Malzemeleri Olduğu Gibi Bırakılmış
Adeta kaderine terk edilen okul inşaatının girişinde çok sayıda çimento ve birçok inşaat malzemesi yağmur altında bırakılarak kullanılmaz hale gediği görüldü. İnşaat içerisinde ustaların keser, boya fırçası gibi malzemelerin bile olduğu gibi bırakılarak inşaatın terk edildiği fark edildi.

 

Milli Eğitim Yeni İhale Yapacak
Öte yandan 2. İhaleyi kazanarak inşaata başlayan firmanın da çeşitli sebeplerden dolayı işi bıraktığı ve okulun tamamlanması için yeniden ihale yapılacağı öğrenildi.

h1-010.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler