Öğretmenlere Farklı Kutlama

Öğretmenlere Farklı Kutlama

Öğretmenlere Farklı Kutlama

Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik öğretmelerin duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Bölgemizin en büyük ve öğrenci bakımından da en fazla öğrencisine sahip Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla farklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği ve okul yönetiminin birlikte organize ettiği kutlama programı öğretmenlerin duygu dolu anlar yaşamasına sahne oldu.

Sabah okul bahçesinde başlayan kutlamalarda, öğrenciler tarafından öğretmenler ile ilgili şiirler okundu. Ardından okul müdürü Turan Atalar, öğretmenler günü nedeniyle kısa bir konuşma yaptı. TOKİ Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyesi Murat Aydın’ın sunduğu programda tüm öğretmenlerin isimleri okundu ve alkışlar eşliğinde sahneye davet edildi. Okul Müdürü Turan Atalar’ın anons edilmesi sonrasında daha önceden hazırlanan ve okul duvarına asılan, üzerinde “Değerli Öğretmenlerimiz Gününüz Kutlu Olsun” yazılı büyük pankart konfeti eşliğinde açıldı.  Bu arada öğrenciler de ellerinde tuttukları harfler ile “Hiç kimseyi tanımadım senden daha özel” yazısı yazıldı. Öğretmenlerin beklemedikleri bu kutlama sonrasında birçok öğretmen duygulu anlar yaşadıkları görüldü.

Kutlamalar, veliler tarafından öğretmenler için hazırlanan açık büfe kahvaltı ve ardından kesilen pasta ile tamamlamış oldu. Kutlamalara Okul Aile Birliği Başkanı Serkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Atalar’dan Teşekkür

Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Turan Atalar, öğretmenler için hazırlanan etkinlikten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Atalar “Farklı bir etkinlik yapıldı. Öğretmenlerimizin memnuniyetini görmek bizleri de çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-toki-ilkogretim-(5).jpg

 

akcaabat-toki-ilkogretim-(4).jpg

 

akcaabat-toki-ilkogretim-(13).jpg

akcaabat-toki-ilkogretim-(14).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim