Öğretmenler Günü Kutlandı

Öğretmenler Günü Kutlandı

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçemiz Atatürk Parkı’nda kutlama töreni düzenlendi.

Törene; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Demirci, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, idari amirler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Erol Günaydın Sanat Merkezinde hazırladığı programla devam etti.

Erol Günaydın Sanat Merkezinde düzenlenen programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Demirci yaptı. Açılış konuşmasının ardından Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Umutcan Topkara ve Akçaabat Çiçeklidüz İlkokulu Müdürü Süleyman Şirin tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu. 

Program, adaylıkları kalkmış olan öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü programında asıl öğretmenlik için yemin etmeleriyle devam etti. Göreve yeni başlamış olan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Neslihan Orhan bu anlamlı günde duygu ve düşüncelerini anlatan bir konuşma yaptı. Ardından görevde kıdemli öğretmen Akçaabat Anadolu Lisesi öğretmeni Cahit Yılmaz duygularını ifade etti. Konuşmaların ardından Öğretmenler Günü için düzenlene öykü yarışmasında dereceye giren Akçaabat Fen Lisesi öğrencisi Nurşah Susam öğretmenler için yazdığı öyküyü okudu. Hazırlanan Oratoryo gösterisi izlendi.

Milli Eğitim camiasında görev yapan öğretmenlere Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez tarafından şeref belgesi verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arası satranç ve Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Dart Turnuvasında dereceye girenlere Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar tarafından ödülleri verilirken; öğrenciler arası resim, şiir ve öykü yazma yarışmalarında dereceye girenlere de protokol üyelerince hediyeleri takdim edildi.

s1-033.jpg2-086.jpgs3-035.jpgs4-017.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler