Öğrenciler Emniyette

Öğrenciler Emniyette

Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu’ndan bir grup öğrenci Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu’ndan bir grup öğrenci Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polislik hakkında bilgiler aldı.

Atatürk İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Arzu Topkara ve Bülent Akşan eşliğinde ki öğrenciler Emniyet Komiseri Coşkun Gulan tarafından karşılandı. Öğrenciler Gulanı’ı makamında soru yağmuruna tuttu. Öğrencilere konuşan Komiser Gulan, öğrencilerin daha sağlıklı bir eğitim görmeleri için polislerin 24 saat görev başında olduğunu, kendilerini kötü yollara düşürmek isteyen kişiler ile arkadaşlık yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
Bir öğrencinin mesleğinizi seviyormusunuz? sorusunu ise Gulan “Tüm mesleklerde olduğu gibi bizim meslekte de ilkönce işinizi sevmeniz gelmektedir.Eğer sevmezseniz zaten başarılı olma şansınız yoktur.Ben ilkokuldan beri polis olmak hayalinde idim.şimdi polisim ve işimi çok seviyorum “dedi.Akçaabat’taki olayların diğer ilçeler göre oranını soran bir öğrenciye ise Gulan bir çok il ve ilçeden daha büyük olan ilçemizde asayiş olaylarının yapılan çalışmalar sonucu en aza indirilmiştir” dedi.
Öğrenciler Müdürlüğün tüm birimlerini gezerek yapılan çalışmalar hakkında polislerden uygulamalı bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Eğitim