Tekel işçileri Salonu Terketti.

Tekel işçileri Salonu Terketti.

AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatınca düzenlenen gecede konuşma yapan Milletvekili Mustafa Cumur bir grup tarafından protesto edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından Akçaabat’ta “AK Partili Yıllar” isimli program düzenlendi. Programa, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Partili belediye başkanları ve partililer katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Mustafa Cumur, konuşmasının başında salonda bulunan bir grup Tekel işçisine hoş geldiniz dedi. Konuşmasına  başladıktan kısa bir süre sonra salonda bulunan bir grup Tekel işçisi tarafından protesto edildi ve işçiler salonu terk etti. Slogan atan işçiler  “direne , direne kazanacağız, Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” diye bağırdılar. Salonda buluna bazı partililer tarafında ıslıkla protesto edilirken bazıları tarafından da akışla tepki verdiler.

 

Milletvekili Mustafa Cumur, Tekel işçilerinin protestosu ile ilgili yaptığı konuşmada “Ülkemizin kaynakları belli. Bu kaynakları en iyi şekilde ne verebiliriz diye dedik ve kıdem tazminatı olarak en asgari olarak 40 bin lira civarı, yeni verilecek işlerde de aylık asgari 800 maksimun Bin lira olarak düşünüldü. Ama sen buna isyan ediyorsun. Tamam hakkını isteyebilirsin ama ülkenin imkanları belli. Başbakan sizi dışarı bırakmıyorum diyor. Burada öğretmenlerimiz var. sorun bakalım 30 yıl çalışan bir öğretmen kaç lira tazminat alıyor” dedi.

 

 


Tekel İşçilerinden  Protesto
by akcaabathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Video