Cumur Partide Konuştu

Cumur Partide Konuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat ilçe teşkilatı Ekim ayı danışma toplantısı yapıldı.Toplantıa konuşan Cumur'un hedefinde DTP ve MHP vardı.

 

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Başkanı Ahmet Metin Genç, partiye mensup belediye başkanları ile partinin belde, köy ve mahalle temsilcileri ile ilçe teşkilatı yöneticileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Mustafa Cumur, Türkiye’nin Dünyada hakemliğine başvurulan bir başbakana sahip olduğunu ve bundan gurur duyulması gerektiğini belirtti.

 Etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteyen ve Türkiye’ye elini konunu sallayarak gelen kişilerin serbest bırakılmasını da eleştiren Cumur, “bu konuları sorgulamamız lazım. Ak PArti Toplumun vicdanıdır. Toplumun vicdanına göre hareket eder” dedi.

“Vicdanımız sızlıyor” diyen Cumur “Vicdanımız sızlıyor ama sorumluluk makamında biziz. Biz sorumluk makamında olan insanlar sabırlı olacak ve bu sabırla sonuca varacak. Bakın sonuca varmak için  elimizden geleni yapıyoruz. Ama buna DTP katılmıyor, MHP katılmıyor. Niye katılmıyor, çünkü ikisinin de ekmeği kesilecek. Biri şehitler üzerinden boy gösteriyor,  diğeri de dağdaki terörist üzerinden oy devşiriyor.  Bunlar ne yapacak, bu işi sabote etmek için elinden geleni yapacaklar.  Ama biz onlara  biz demokratik bir ülkeyiz diyoruz.  Bu iş 1984 yılından beri devam ediyor. Sabırla bu işi çözmek için mücadele ediyoruz.  Şimdiye kadar ne yapıldı, bende dokunmayayım bu devam etsin düşüncesinde olanlar var. İlçemize en son gelen şehidimiz Gökhan Uzun idi inşallah bu son olur. Ama bunun son olmaması için ellerini ovuşturan insanlar var. Niye!, bu insanlar üzerinden oy devşirip siyaset yapmak için. Biz diyoruz ki, oy da kaybetsek, iktidarı da kaybetsek, yeter ki bir tane Mehmetçiğimiz şehit olmasın “ dedi. 

 

Dış politikada yapılanları eleştirenlerde sert çına Cumur, Geçmişte rahmetli genel başkanları  kapalı kapılar ardında görüşmeler yaptı.  Ortaya çıkınca süt liman oldular ve hiç birşey diyemediler.  Biz kapalı kapılar ardında değil dünyanın huzurunda görüşüyoruz.  Buna kızan Azerbaycan hükümeti doğal gazı pahalatırız dedi. Zam yap kardeşim biz teröre 4 yüz milyar dolar harcadık sana da veririz. Hiç önemli değil.  Ama önemli olan onurlu ve güçlü bir Türkiye olmasıdır. Ama öte taraftan bakıyorsun Ermenistan en fazla ticareti Azerbaycan ile yapıyor.  Gürcistan üzerinden gerçekleşiyor.  ” dedi.

Mustafa Cumur, iktidarları döneminde Trabzon’un ve Akçaabat’ın çok önemli yatırımlara kavuştuğunu belirterek, bu yatırımlara gelecekte de devam edeceklerini söyledi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, ise parti yürüyüşünde yorulanların olduğunu ve bu yürüyüşe ayak uyduramayanların dinlenmesi gerektiğini ve kimseye ayak bağı olmamalarını istedi. Çavuş’un kimi veya kimleri kastettiği ise merak konusu oldu.

 

Belediye başkanları adına konuşan Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı ise, kıt imkanlara rağmen belediyelerin ellerinden gelen çalışmaları yaptığını belirtti.

 

 

 

 BU HABERİ İZİNSİZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL HAKKIMIZIN KULLANILACAĞININ BİLİNMESİNİ İSTERİZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset