Nadir^'den Öztürk "Sen Ahçıbaşı mısın?

Nadir^'den Öztürk "Sen Ahçıbaşı mısın?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçaabat mitingi iptali ile ilgili AK Parti ilçe başkanı Öztürk’ü eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçaabat mitingi iptali ile ilgili AK Parti ilçe başkanı Öztürk’ü eleştirdi.

 

Mustafa Nadir yaptığı yazılı açıklamada “AKP İlçe Başkanı Sayın Ahmet Ziya ÖZTÜRK’ün Sayın Başbakanın ziyareti ile ilgili açıklamasını okuduktan sonra Akçaabat Mitinginin neden iptal edildiğini sormaya gerek kalmadığı anlaşılmıştır. AKP İlçemizden yatırım anlamında çok zamandan beridir elini ayağını çektiğini zaden biliyorduk. Miting iptali ve ardından AKP İlçe Başkanı Sayın ÖZTÜRK’ ün açıklaması ile de takımları tamamen topladıklarını İlçemizin hizmet anlamında defterini kapattıklarını teyit etmişlerdir” dedi.

 

Akçaabat’ta iktidarın bir şey vermediğini iddia eden Nadir “İlçemize verecek bir şey olmayan AKP’nin söyleyecek nesi olsun ki miting yapsın. En azından İlçemizde yemek yiyen Başbakan ve ekibine İlçemizin çözüm bekleyen sorunlarını bir yetkili çıkar anlatır dedik. Ama kim anlatsın? AKP İlçe Başkanı Sayın Ahmet Ziya ÖZTÜRK yemeğe İlçe Başı olarak değil de AŞÇI BAŞI olarak katılmış gibi yemek menüsünü anlata, anlata bitiremedi. Hele, hele Sayın Başbakanın eşleri hanımefendinin Kaygana zevkini anlatmaya doyamıyor. Sonunda Akçaabat’ımızın sorunlar listesini Sayın Başbakana sunamadılar ama, söylemlerinden anladığımız kadarıyla hanımefendiye kayganalarının tarifini vermeyi başardılar. Sayın ÖZTÜRK gerçekten soruyoruz? Siz yemeğe İlçe Başkanı sıfatı ile değil de, mutfak görevlisi olarak mı katıldınız?  Sorunlarımızı Sayın ÖZTÜRK anlatamadı da vekil mi anlatacak? Hayır, sayın vekil zaten sorunlarımızdan bi haber. Ankara’da kendilerine bir sorun iletildiğinde ‘’ Beni Aşar’’ diyormuş. Bu gidişatla kamuoyundaki adı ‘’ Beni Aşar Vekil‘’  olacak. Peki, vekil anlatmadı da Belediye Başkanı mı anlattı?  Hayır, O yeniden gelin adayı olduğundan O da yeniden kendini anlatma derinde. Sonuçta, görünen o ki, biri Lokanta reklamı, diğeri de adaylığının yeniden tescili peşinde. Olan Akçaabat’ a oluyor. En büyük İlçenin es geçilerek sağında solunda miting programları planlanmış olması İlçemizin sahipsizliğinin, yığınla sorunlarımızın görmezden gelinmişliğinin kendiliğinden ortaya koyulmasıdır. Kim ne derse desin. AKP İlçemizin sadece Oy’ una talip, gerisi yalan. AKP Akçaabatlıyı değil, kendini kandırıyor. Belediyemizi de yönetemediklerini de kendileri ispat ediyorlar. Herkes aday adayı, Maşallah. Akçaabat halkını kör mü sanıyorlar? Sözümüz sözdür. Halkımızın sorunlarını görmeyenlerin karşısına dikilecek Belediye Başkan aday ve kadrolarımızla her zaman olduğu gibi çok yakında da Akçaabat sokaklarında olacağız” şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset