Mv. Günnar Esnafı Unutmadı

Mv. Günnar Esnafı Unutmadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Vatandaşların dilek ve temennilerini de dinleyen Günnar, milletvekilliği adaylığı döneminde ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşları, milletvekili seçildikten sonra da ziyaret ederek, çaylarını içiyor ve vatandaşlarla hasbihal ediyor.

gunnar-002.jpg

Günnar, “Sizlerle her zaman bir bütün, tek yürek olacağımı söylemiştim. Şimdi burada sizleri ziyaret ederek, çayınızı içmeye geldik. Hemşehrilerimin arasında olmak bana her zaman büyük mutluluk vermiştir. Her zaman yanınızda olacağım. Gece gündüz demeden Trabzon’umuzu bir adım öteye götürmek için hep birlikte durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi. Vatandaşlarda Günnar’ın kendilerini ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Vekilimizi burada bizimle çay içerken gördüğümüz için mutlu olduk. O içimizden biri ve bizi çok iyi temsil edeceğine inanıyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyor, yolu açık olsun diyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset