Mutluluklar Dileriz

Mutluluklar Dileriz

Mutluluklar Dileriz

Siyasileri Buluşturan Düğün

Akçaabat'ın tanımış siyasilerinden olan ve AK parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Akçaabat Remzi Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün eski ve yeni siyasilerini bir araya getirdi. Nefise-Turhan Aksu çiftinin güzeller güzeli kızı Nejla ile Ayşe-İrfan Çelik çiftinin yakışıklı oğlu Çağlar Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kıydığı nikah ile evliliğe ilk adımı attılar. Şahitliğini, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ali Rıza Çelik ve Vedat Özcan yaptı.  Düğüne AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İlçe Başkanı Emre Akgün ile çok sayıda siyasi katıldı.
nejla-caglar.jpg

nejla-caglar-celik.jpg

nejla-caglar-celik-dugun.jpg

xxxxx

zeynep-yusuf.jpg

İlçemizdeki diğer düğün ise Çoban ile Durmuş aileleri arsında yapıldı.  Acısu mahallesinden Fatma-Bekir Durmuş çiftinin güzel kızları Zeynep ile Erikli mahallesinden Sevgi-Kemal Çoban çiftinin yakışıklı oğulları Yusuf, Kalıntaş Gold Düğün Salonu'nda gerçekleşen bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Düğünde her iki mahallenin geçleri büyük horon halkası oluşturdu.

Düğünleri gerçekleşen genç çiftlere akçaabathaber.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat