Mustafa Nadir Sorun Tespiti

Mustafa Nadir Sorun Tespiti

Mustafa Nadir Sorun Tespiti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat eski İlçe Başkanı Mustafa Nadir, “seçmen” imzasıyla yaptığı basın açıklamasında Türkiye’de son zamanlarda yaşanan olayların sebebinin rejim değil hükümet olduğunu söyledi.

Yaşanan son terör olayıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Hükümet mensuplarının yasımızı bile tutmaya fırsat vermediklerini belirten Mustafa Nadir, “Sayın Hükümet, sorun rejimde değil, sizdedir. Bu teşhisiniz ile bu hasta ayağa kalkmaz, Tam tersine şimdi olduğu gibi yatağa bağımlı kalır. Allah aşkına yetki ve sorumluluklarınızı sağa sola saçtınız. Ülkeyi idare edemiyorsunuz. Bari susun, sorumluluğu olmayanları konuşmaktan alıkoyun.  Bırakın en azından milletçe acılarımızı yaşayalım. Yasımızı tutalım.” dedi.

Nadir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu ne yahu? Her geçen günü arar olduk. Genç fidanlarımız birer, birer değil, takım, takım toprağa düşer oldu. Sabah çoluk çocuğumuzla helalleşmeden rızkımızın peşine çıkamaz olduk. At izi, it izi, ayır ayırabilirsen. Kim suçlu, kim güçlü belli değil. Masum Vatandaş terör gelir canımı, devlet gelir işimi alır,  korkusu ile yaşamaya mahkûm edildi. Terör olur olmaz,' Yetkili, yetkisiz koro halinde Teşhisi patlatıyorsunuz. ''Ne zaman iyi bir iş yaparsak terör saldırısı oluyor.'' Diyorsunuz.  Kimse kusura bakmasın. Bu teşhisten çok Bahçeli destekli kaos Anayasa teklifinize destek bulma arayışınız kokuyor.

Evet, siz baştan beri yanlış teşhislerle hastayı yatağa bağımlı hale getirdiniz. Şunu yediden yetmişe önce siz, sonra hepimiz iyi bilelim. Ahmak politikalarınız ile palazlanan terör.  Ne sizin, ne de olmayan iyi işlerinizin peşinde değildir...

Evet, AKP yetkileri iyi okuyun. Bunlar,  sizin hezimet dediğiniz Lozan kazanımlarımızın peşine salınmış it sürüsü köpeklerdir. Öyle hatalı teşhisiniz de belirttiğiniz gibi güçlenmeye döndüğümüz zamanlarda da değil, şu anda olduğu gibi zafiyete düştüğümüz anlarda ortaya çıkarlar. 14 yıldır da köpeksiz köy buldular. Değneksiz geziyorlar. Deyimine uygun olarak içimizde dolaşıyorlar.

Sevgili Seçmen kardeşim, görev verdiğin AKP sorun çözme yetisi değil, sorundan geçinme yeteneği geliştirdi. İnanın çocuklarımızın yarınlarını tükettik, torunlarımızın ambarından yiyoruz. Ülkenin vaktini ve nakdini ihtiyaca göre değil, ihtirasa göre harcıyorlar. Çıkamadıkları yerde CHP’yi terörle ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Lütfen kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP yi ayna bağımlılarından değil, Cumhuriyet sevdalılarından soralım.

Sevgili seçmen kardeşim.  '’17 Aralık yolsuzluk soruşturması günah işleme özgürlüğüne müdahaledir’ diyen zihniyetler sorun çözemez. Çözmedi. Önümüze gelecek ilk sandıkta hasta yaşam fonksiyonlarını kaybetmeden rejimimizi değil, doktorumuzu değiştirelim.

Neden mi? Egemenliği elinden alınacak olan sensin. Ülke için kanı akan can senin, canan senin. Tarihin sana bıraktığı maddi manevi kazanımlarını kaosa kurban edemezsin. Başka Türkiye yok. “

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset