Musa Bulut ‘Hizmette ayrım yapmayacağını" söyledi.

Musa Bulut ‘Hizmette ayrım yapmayacağını" söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Belediye başkan Aday Adayı Musa Bulut, Akçaabat’ın evladı olduğunu, hizmette ayrım yapmayacağını Ayşe abla Mehmet amca hepsine eşit hizmet edeceğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Belediye başkan Aday Adayı Musa Bulut, Akçaabat’ın evladı olduğunu, hizmette ayrım yapmayacağını Ayşe abla Mehmet amca hepsine eşit hizmet edeceğini söyled

Akcaabathaber.com internet sitemizin ofisini  ziyaret eden Musa Bulut adaylığı hakkında açıklamada bulundu.

Bulut "Genelde şöyle bir kanaat var. Vatandaş belediyeye gider ve hizmetini ister öyle alır. Biz seçilirsek bu dönem bitecektir. Ben ve benim ekibim vatandaşın ayağına giderek sorununu çözecek. Bunu söylüyorum’ dedi. Akçaabat’ın evladı olduğunu söyleyerek hizmette ayrım yapmayacaklarını sözlerine ekledi.

Parlak bir özgeçmişi var

1971 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğan Musa Bulut, İlk Orta ve Lise öğrenimini Akçaabat’ta tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Bağ Kur Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı. 2003 yılında Başmüfettiş oldu. 2006 yılında Sosyal Güvenlik Kurumlarının birleşmesi sonucu Sosyal Güvenlik Başmüfettişi olarak görevini sürdürdü. 27.11.2011 tarihi itibariyle de Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Ankara Grup Başkanı olarak görevlendirildi. 29.06.2012 tarihinde SGK Trabzon İl Müdürü olarak atandı ve halen görevine devam etmektedir. Musa Bulut evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset