Muhtarlar Günü Kutlandı

Muhtarlar Günü Kutlandı

Muhtarlar Günü Kutlandı

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak, "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla Atatürk Parkı'nda Çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

Düzenlenen programa; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Gökalp, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ile Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman Atatürk anıtına çelenk sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli yaptı.

Muhtarlar gününü kutlayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Halkımızın yerel temsilcisi olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar günlerini kutluyorum. Bu zor ve meşakkatli görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

Çelenk sunma programının ardından Muhtarlara ikramda bulunuldu.

muhtarlar-gunu-kutlandia.jpg19-ekim-muhtarlar-gunu-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler