Muhtarlar Ankara'da

Muhtarlar Ankara'da

Muhtarlar Ankara'da

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi olarak Ankara'da ziyaretlerde bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu , Trabzon AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon İyi Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Ağrı AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi , Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş’ı ziyaret ettiler.

abdulkadir-uraloglu-002.jpg

 

İlk olarak Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Ağrı Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi’de oradaydı.Gedikli ‘‘ Abdulkadir Beye dernek olarak hazırlamış olduğumuz plaketi kendisiyle birlikte vermeyi teklif ettim .Sayın vekilimiz Ekrem bey kabul etti ve memnun olduğunu ifade etti .Kendisine çalışmalarında başarılar dileriz.Abdulkadir Uraloğlu’na Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Hastane kavşağı ve Düzköy yolunun tamamlanması için hızlandırılmasını rica ettik.’’ Dedi.

 

Ardından Trabzon Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Cahit Turhan’i ziyaret eden muhtarlar ‘’ Sayın Vekilimiz Bahar Ayvazoğlu çok çalışkan, mütevazi ve misafirperver oluşuyla bizi çok güzel ağırladı ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Cahit Turanla görüşmemiz için büyük gayret göstermesinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Kaya ve Trabzon İyi Parti Milletvekili Hüseyin Örs’ü ziyarette bulundular.Kaya ve Örs’ün ziyaretten memnun kaldıklarını belirttiler.

akcaabat-muhtarlar-denrsi.jpgakcaabat-muhtarlar-dernegii.jpgakcaabat-muhtarlar-dernegii2.jpg

 

Son olarak görevine yeni atanan Tarım ve Orman Bakanlığı Su yönetimi Genel Müdür yardımcısı Mustafa Uzun ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı Genel Müdür yardımcısı Mehmet Başı ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler