Muhtar Sert Çıktı

Muhtar Sert Çıktı

Muhtar Sert Çıktı

Muhtar Siyasilerden İstekte Bulundu “Bizde de Olsun” Dedi.

Akçaabat Yıldızlı mahalle Muhtarı Ufuk Can, soysa medya hesabından sert bir açıklama yayınladı. Muhtar Can, yaklaşan il ve ilçe kongrelerinde Yıldızlı ve Derecik vadisinden kişilerin de yönetimde söz sahibi olması gerektiğini savunarak “Bu düzen değişecektir” dedi.

Muhtar Ufuk Can yaptığı açıklamada “Yaklaşan il ve ilçe teşkilat seçimleri ağaç diplerinde rantçı yandaş kişilerin mekanlarında listeler yapılmaya başlanmış. Ama bu listeler yapılırken mahalle temsilcileri vardır mahalle esnafları is adamları muhtarları ve her zaman devletinin yanında olan Millet vardır.  Kimse babasının parasına güvenmesin.  Bu millet kimsenin oyuncağı değildir. İl ve ilce başkanlıkları kimsenin tekelinde değildir. İstediğimizi başkan yaparız, istediğimizi yönetime alırız,  istediğimizi istediğimiz gibi kullanırız devri tarihe karışacaktır” dedi.

Yıldızlı ve Derecik vadisinden kişilerin de yönetimde söz sahibi olması gerektiğini savunan Muhtar “Söğütlü Yıldızlı ve Derecik vadisi bugün Akçaabat’ın nüfusunun yarısı, yani 2019 da 35 bin oy demek. bugün Yıldızlı ve Derecik vadisi Trabzon ekonomisine yüzde yüz katkı sağlayan mahalleler. Ama gel gör ki ne ilde ne de ilçede bir tane temsilcimiz yok. Belediyelerde bir tane kapısını çalacağımız adamımız yok.  Artik uyanma ve dirilme Vakti gelmiştir. kimse bizi yok sayamaz hem ilçe hem de ilde biz de söz hakki istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler