Muhtar Haberlere İsyan Etti.

Muhtar Haberlere İsyan Etti.

Akçaabat’ta birkaç gün önce meydana gelen kavganın basına terör olayı gibi yansımasına Akçakale Muhtarı Şükrü Karaoğlu isyan etti

Akçaabat’ta birkaç gün önce meydana gelen kavganın basına terör olayı gibi yansımasına Akçakale Muhtarı Şükrü Karaoğlu isyan etti. Olaya karışanların çocuk yaşta olduklarını ve Akçakaleli olduklarını ifade eden Muhtar Karaoğlu “Beldemizin isminin bu şekilde duyurulması bizleri son derece üzmüştür. Olayın terör ile uzaktan yakından alakası yoktur” dedi.

Sitemize açıklamalarda bulunan “Beldemizde meydana gelen ve bizleri de üzen darp olayı, belde sakinlerimiz ile tatil maksatlı yakınlarının yanında bulunan yine Akçakaleli gençler arasındaki bir sözlü kavgadan ibarettir. Bu gençler yaklaşık 20 günden beri Akçakale’de dedelerinin yanında ikamet etmektedirler. Bu gençler doğu kökenli de değildir” dedi.

 

Olayın bir çocuk kavgasından ibaret olduğunu ifade eden Muhtar Karslıoğlu, Akçakale’de Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden çok sayıda kişinin inşaat gibi işlerde çalıştığını ve şu ana kadar bu insanlar ile hiçbir sorun yaşanmadığını da belirterek “Bu kavga o kadar abartıldı ki, Kürt ve teröristler diye kendilerine saldırıldığı iddiası ortaya atıldı. Belde halkımız, bu tip benzetmelere karşı duyarlı olup, mehil vermemektedir.  Bu haber tamamen asılsızdır! Kaldı ki, beldemizdeki inşaatlarda, doğu kökenli arkadaşlarımızda çalışmaktadırlar. Gerçekten, her şey söylediği gibi olsaydı, bu kişiler inşaatlarımızda çalıştırılıyor olamazlardı! Üzülerek görmekteyim ki,  çeşitli İnternet siteleri, yerel ve ulusal medya da linç girişimi gösterilmesi, kabul edilebilir değildir! Bu nedenle, olayla ilgili yapılmış olan tüm haberlerin gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler