Üçüncü AK Parti'den Aday Adayı

Üçüncü AK Parti'den Aday Adayı

Üçüncü AK Parti'den Aday Adayı

Genç Mali Müşavir, AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Murat Üçüncü, AK Parti'den başvurusunu yaptı.

Akçaabat İlçe binasında gerçekleşen tören ile ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Altuntepe'ye adaylık başvuru evraklarını teslim eden Üçüncü, Akçaabat'ta hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

Murat Üçüncü törende yaptığı konuşmada;"Doğduğum, çocukluğumda sokaklarında koştuğum, yaşamaktan büyük keyif aldığım, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru, cömertliği, sevgiyi yaşadığım Akçaabat'ımıza hizmet etmek için Ak Parti’den aday adayı oldum. Amacımız rıza kazanmak, gönülleri kazanmak birlikte başarmak. Yaratılana Hizmet Etmeyi Yaratanın Rızasına vesile sayıp bu amaçla daha iyiyi, daha güzeli yapabilmek için mesleki tecrübelerimi ve gençliğimi de kullanarak birlikte faydalı işler yapacağımıza güvenim tamdır. Akçaabat'ımızın,  taleplerini, değerlerini ve  gücünü Ankara dahil Türkiye’nin her yerinde, hatta yurt dışında en etkin biçimde temsil etmek ve başarmak için aday adayı oldum" şeklinde konuştu.

murat-ucuncu-akcaabat-001.jpgak-parti-aday-adayi-murat-ucuncu1.jpg

Murat Üçüncü konuşmasını şöyle tamamladı " Gayemiz, AK Belediyecilik anlayışı ile yükselen belediyemizin, halka hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu gayemize ulaşma noktasında geçmişi iyi analiz edip, geleceğimizi STK'arımızla, Muhtarlarımızla ve Esnafımızla, kısaca Akçaabatımızın tüm dinamikleri ile birlikte planlayacağız".

Murat Üçüncü'ye  çok sayıda partili de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler