Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Akçaabat'ta okul güvenliği toplantısı yapıldı. Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı öncesi okullarda alınacak güvenlik tedbirleri, okul servisleri, uyuşturucu ile mücadele, trafik ve sağlık konuları ele alındı.

Akçaabat Erol Günaydın Konferans  Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Soner Şenel, Akçaabat Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Nuri Ekim, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Soner Şenel,  yeni eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Kaymakam Şenel, “Bütün çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Bu sorumluluk hepimizin; başta evlatlarımızın güvenli bir ortamda eğitim almaları olmak üzere, genel olarak eğitim-öğretim faaliyetleri konusunda biz de kaymakamlık  olarak, bu çalışmaların en iyi şekilde sürdürülmesinin takipçisi olacağız” dedi.

Toplantıda  soru, görüş ve önerilerini dile getirdi.

akcaabat-egitim-ogretim-yili.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler