Altıntepe'den İlk Mesaj

Altıntepe'den İlk Mesaj

Altıntepe'den İlk Mesaj

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,  Akçaabat adayı belli olmasından sonra ilk açıklamasını yaptı.

İşte Altıntepe’nin açıklaması;

Milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz inşaallah! Milleti için daima hizmet anlayışıyla 16 yılı aşkın süredir ülkemizi, çıtayı daima yükselterek halkıyla birlikte yöneten, güçlü kılan AK Partimiz AK Belediyecilikteki iddiasını; Çevre Mühendisi kardeşimiz Osman Nuri EKİM’i Akçaabat İlçe Belediye Başkan adayı göstererek şehrimiz için bir kez daha ortaya koymuştur.

İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz olarak AK Parti ailesine katılan, oluşturduğu sinerjiyle toplumun her kesimi tarafından takdir gören, üstlendiği İlçe Belediye Başkan Yardımcılığı görevi sırasındaki enerjisi, üretkenliği ve çözüm odaklı yönetim anlayışıyla takdir edilen Osman Nuri EKİM’in en büyük takdiri Akçaabat halkında göreceğine canı gönülden inanıyorum.

Bugün Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda, Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları için düzenlenen tanıtım töreninde; hizmet ve istikrarın başkahramanı, milletin adamı cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ilk payesini alacak olan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayımız Osman Nuri EKİM kardeşimize kendisine tevdi edilecek vazifenin şahsı ve şehrimiz için hayırlar getirmesini diliyorum.

Tevazu, samimiyet ve gayreti şiar edinmiş bir davanın mensubu olarak kendisiyle çalışmaktan onur duyduğum “İlçe Başkanımız” Emre Akgün bize emanet… Onunla gideceğimiz daha çok yolumuz, alacağımız daha çok mesafemiz olacak. Yol arkadaşı, can yoldaşım olarak daima baş tacımız Sevgili Kardeşime, daha çok görev ve sorumluluk düştüğüne inanıyorum.

AK Partimizin inşa ediyor olduğu Yeni Türkiye yolunda iradesi, erdemi ve cesaretiyle daima yanımızda olacağını bildiğim Emre AKGÜN, bu Kutlu Yürüyüşümüzde yolundan asla sapmayacak, hep birlikte daha güçlü ve daha mutlu insanların olduğu Akçaabat için, AK Belediyecilik için mücadele edecek. Bugüne kadar ve bundan sonra da sarf ettiği, edeceği bütün emekleri için kendisine şükran ifadelerimi iletiyorum.

Şehrimizin 5 dönem kendisine emanet edildiği Sayın Şefik Türkmen’e de Akçaabat’ımıza katmış olduğu artı değerlerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki şehrimiz kendisinden daha uzun yıllar yararlanacak ve şehrimize artılar katmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler