Akgün'den 10 Kasım Mesajı

Akgün'den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün'den 10 Kasım Mesajı:

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün'den 10 Kasım Mesajı:

 

Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlanmasında, kahraman silah arkadaşlarıyla önder isim olan Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünde hüzünle anıyor, halkın idaresi Cumhuriyeti milletimize hediye ettiği içinse bir kez daha gururla zihinlerimize nakşediyoruz.

Türk Milletinin kalbinde ebedi yaşayacak derin izler bırakan abide bir kişilik olarak Atatürk, daima yol gösterici ve dahi kişiliğiyle yalnızca ülkemiz için değil dünya tarihinde öncü bir lider olarak derin izler bırakmıştır.

Bugün, her zamankinden daha iyi anlaşıldığına inandığımız Gazi Atatürk’ün demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olarak temellerini yükselttiği Türkiye Cumhuriyeti’nin, gururla ifade etmek isteriz ki sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacağının garantisi bugün; ne mutlu ki, taa o günlerde çizilen hedefe kararlı ve her geçen gün daha zinde adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istikametini belirlediği AK Parti ve ona gönül verenlerin kararlılığıdır.

 “Milletimiz her güçlük ve zorluk karşısında, durmadan ilerlemekte ve yükselmektedir. Büyük Türk Milletinin bu yoldaki hızını, her vasıtayla arttırmaya çalışmak, bizim hepimizin en kutlu vazifemizdir.” sözü gibi nice miras sözlerini hedef koyucu, yol aydınlatıcı ışık olarak görüp dünya birincisi eserlere imza atan başarıların bir neferi olmaktan duyduğumuz gururla 80. yılında da “Ölmedin” diyebiliyor, minnetle yad ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler