Mısır Teşekkür Etti

Mısır Teşekkür Etti

Mısır Teşekkür Etti

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, 31 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala Akçaabat’ta ipi göğüslediklerini belirterek değişime destek veren Akçaabatlılara teşekkür etti. Sahada vatandaşların Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut’a ve belediye meclis üyesi adaylarına yönelik ilgiyi bizzat gözlemlediklerini ve ellerine ulaşan anket sonuçlarından son derece memnuniyet duyduklarını belirten Mısır “Hemşehrilerimize minnettarız. 31 Mart’tan sonra Akçaabat şu an rüzgârı hissedilen değişimi bizzat yaşayacak” dedi.

 

“Akçaabat’ın adayı Osman Akbulut’a verilen her oyu namusumuz gibi sahipleneceğiz” diyen Mısır açıklamasına şöyle devam etti: “Her oy, Akçaabat’ımızın kaderini değiştirmeye yönelik önemli bir adımdır. Her oy, değişime ve dönüşüme yönelik bir katkıdır. Her oy, ilçemizin hakkını savunmak için büyük bir destektir. Her oy, ilçemizin istihdamına katkıdır. Verilen destekleri biz böyle yorumluyoruz. İşte bu nedenle her oy namusumuzdur. O oylara namusumuz gibi sahip çıkıp gerekeni yerine getireceğiz.”

 

Akçaabat’la ilgili anket sonuçlarına ulaştıklarını da ifade eden Mısır “Gerçekten iç açıcı bir tablo karşımızda. İnşallah hemşehrilerimizin desteği 31 Mart’a kadar katlanarak artacak ve Akçaabat bu makûs gidişata dur diyecek. Akçaabat; Yıldızlı’ya kurulmak istenen kanalizasyon tesisine, yeni bir yol yaparak sahilinin yok edilmesine, turizm değerlerinin değerlendirilememesine dur diyecek. Akçaabatlılar tevazuyu, Akçaabat’ın hakkına sahip çıkılmasını tercih edecek” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler