Mısır,  AK Parti'ye Hak Verdi

Mısır, AK Parti'ye Hak Verdi

Mısır, AK Parti'ye Hak Verdi

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat’ta gündemde olan deniz dolgusuyla yol yapılmasına karşı olduklarını ve bu konuda AK Parti ilçe başkanı ile aynı görüşte olduklarını ifade etti.

Mustafa Mısır, yaptığı açıklamada, Akçaabat ve Trabzon’un yol sorununu ancak güney çevre yolunun yapılmasıyla çözüleceğini ve deniz dolgusuyla bu sorunun çözülemeyeceğini ifade etti. Mısır “Akçaabat’ın yaz mevsimi gelmesiyle en önemli sorunu artık trafik olmuştur. Artık b u yollar bu trafiği kaldırmamaktadır. İnsanlar trafikte çile çekmektedir. Bunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Fakat bu çözüm sahilleri beton ile doldurarak olmamalıdır. Kalıcı çözüm güney çevre yoludur” dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin ve AK Parti yönetiminin de sahilden yol geçmesine karşı olduklarını ve bu kararlarını desteklediklerini belirten Mısır “Biz muhalefet partisiyiz. Ama iktidarın her yaptığı yanlış anlayışında değiliz. Bu konuda Ak parti yönetimiyle aynı düşünüyoruz. Bu konuda tüm Akçaabat kamuoyu bir olmalı ve gerekli demokratik tepkiyi göstermelidir. Biz parti olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Zaten Akçaabat’ta bu yolun deniz dolgusuyla yapılmasına kimse razı değil. Vatandaşın istemediği bir projeyi yapmak kimseye fayda sağlamaz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler