Miraç Çınar'dan Diyarbakır Tepkisi

Miraç Çınar'dan Diyarbakır Tepkisi

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Diyarbakır’da organize edilen programa sert sözler ile tepki gösterdi.

 

Miraç Çınar, Diyarbakır’da çizilmek istenen tabloda emeği geçenleri kınayarak yaptığı yazılı açıklamada “Diyarbakır’da gerçekleşen buluşmanın davet edilen isimlere bakıldığında çizilmek istenen tablonun manidarlığını görmezden gelemeyeceğimizi ve bu tablonun oluşumunda emeği geçen herkesi şiddetle kınadığımızı beyan etmek isteriz” dedi.

Çınar açıklamasında “Sahne aldığı her ülkede Türkiye aleyhine propaganda güden, terörist başı Abdullah Öcalan’ı özgürlük savaşçısı Türk devletini terörist devlet ilan eden Şivan Perver ve beraberinde, eline Mehmetçiğin, şehidimizin kanı bulaşmış teröre verdiği destek tüm dünya tarafından bilinen Barzani gibi isimleri Diyarbakır da karşılamak ağırlamak bu millete yapılmaya çalışılan en büyük hakarettir. Türkiye’ye değil bir pkk’lı bir kedi bile vermem diyen Barzani’yi onur konuğu olarak ağırlamak akla ve mantığa aykırı tavırlardır. Ayrıca Diyarbakır büyükşehir belediye başkanı Osman Baydemir’in Barzani Kuzey Kürdistan’a geliyor söylemini de görmezden gelmek sessiz kalmak bugün ki iktidarın basiretsiz yaklaşımları ve terör yanlısı guruplara vermiş olduğu tavizin bir sonucu olarak önümüze serilmiştir. Bu millet açlığa, sefalete, yokluğa yoksulluğa, savaşa direndi mücadele verdi ancak böyle bir ihanet çemberinin içerisinde hiçbir dönem olmadı.

Bütün bu gelişmeler Türk Milleti’nin özelliklede bölge insanımızın hassasiyetlerinden dolayı içine sindirip kabul etmesi, sessiz kalmasını beklemek akla ve mantığa aykırıdır. Bu düşünceler nezdinde ülke yönetimini elinde bulunduran iktidar mensuplarını ve iktidarın bu ihanet safında yer almak için mücadele verenlere tavsiyemiz bu milleti ihanet çemberi içine çekmekten biran önce vazgeçmeleridir. İktidar temsilcilerinin asli görevi bu devletin ve milletin maddi manevi değerlerine sahip çıkmak korumak büyütmek ve yükseltmek olduğunu hatırlatmak isteriz. Ve bu değerler, bulduğu her fırsattı Türk devletine ve Türk milletine saldıranları, kin kusanları şeref konuğu onur konuğu adı altında ağırlamakla ödüllendirmektedir” denildi.                                                                 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset