Minikler Yerel İdare Sistemini Yerinde İncelediler

Minikler Yerel İdare Sistemini Yerinde İncelediler

Minikler Yerel İdare Sistemini Yerinde İncelediler

Akçaabat Hakkı Altuntaş Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri,  Okul Müdürü Murat Aydın ve Müdür Yardımcısı Bülent Çolak nezaretinde Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ettiler.

Hakkı Altuntaş Ortaokulu’nun ‘Türk İdari Sistemini Öğreniyorum.’ konulu projesi kapsamında beşinci sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup, ilçemizdeki yerel idareleri gezip yerel yönetimleri yerinde görerek öğrendiler. 

Öğrenciler, mahalli idareler kapsamında gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Türkmen’e çeşitli sorular yönelttiler. Öğrencilerle hem eğitici hem de eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yerel yönetim birimleri ve belediye hizmetleri konusunda minik öğrencileri bilgilendirdi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en büyük yatırımın kaliteli bir eğitim olduğunu vurgulayan Başkan Türkmen, “ Teknoloji çağında ancak bilginin peşinde olarak başarılı olunabilir; yüksek refah seviyesine ulaşılabilir. Günümüzde öğrencilerimize her türlü imkan sağlanıyor. Öğrencilerimiz, tüm bu imkanları sonuna kadar en verimli şekilde kullanarak eğitim hayatlarında başarıyı yakalayacaklardır. Bu kapsamda tüm gençlerimize ve öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi ve ziyarete gelen öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Akçaabat Hakkı Altuntaş Ortaokulu Müdürü Murat Aydın ise gerçekleştirilen ziyaretin öğrenciler için çok verimli olduğunu belirterek Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkür etti.

Beşinci sınıf öğrencileri proje kapsamında Akçaabat Kaymakamlığı’nı, Akçaabat Adliyesini  ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ettiler.

m2-003.jpgm3-001.jpgm4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler