Minibüslerin Dönüşümü Tartışmalı Başladı

Minibüslerin Dönüşümü Tartışmalı Başladı

Akçaabat’ta Minibüslerin Dönüşüm Projesi Devam Ediyor.

 

Akçaabat’ta uzun süredir tartışma konusu olan minibüslerin otobüse dönüştürme çalışması devam ediyor. Dönüşüm ile ilgili Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’nin önderliğini yürüttüğü dönüşüm çalışması devam ederken, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen ve belediye, minibüsçüler ve ilgili birimlerinde hazır bulunduğu bilgilendirme toplantısında tartışmalar oldu. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü ve Mersin Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, toplantıda dönüşüm ile bilgiler aktardı. Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk ve çok sayıda minibüsçü katıldı.

Toplantıda, dönüşüm için alınacak otobüsler için ilgili firmalardan teklifler alındı. Bu esnada şoförler arasında istenmeyen tartışmaların yaşandığı görüldü.

Başkan Abdullah Sevim, ilk gün yapılan toplantıda şoförlerin huzurunda yeni otobüsler için teklifler alındığını ve ilk gün 2 firmanın elendiğini ifade etti. Başkan Sevim, 2 firma arasından en ekonomik araca karar verileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Video