Milli Takıma 3 Boksör

Milli Takıma 3 Boksör

Akçaabat’ımızın yeni yetişen yıldız boksörlerinden Efkan Sivrikaya, Yıldız Milli Takım kampına davet edildi.

 

Akçaabat’ımızın yeni yetişen yıldız boksörlerinden biri olan ve önümüzdeki seneler içerisinde büyük başarılara imza atması beklenen Efkan Sivrikaya, 04–31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan Yıldız Milli Takım kampına davet edildi.

11–23 Haziran 2011 tarihleri arasında Macaristan’da düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Boks şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek sporcuların belirlenmesi için aday kadroya 54kg’da davet edilen sporcumuz takım kadrosuna girebilmek için mücadele verecek.

Diğer yandan 05 Mayıs 2011 tarihleri arasında Mersinde başlayacak olan Genç Milli takım kampına çağrılan 2 şampiyon ve Milli sporcumuz Hasan Ali Şengün (75kg) ile Osman Tolip’inde (64kg) Milli Takımına davet edilmelerinin kendileri için büyük onur olduğunu kaydeden Boks Milli Takım Antrenörü Mehmet Değermenci, yaptığı açıklamada, “Planlı ve düzenli çalışmalarımızın karşılığını böyle güzel ödüller ile pekiştirmemiz, bizleri son derece mutlu kılıyor” dedi.

Değermenci ayrıca “Çalışmalarımızda bizlere daima önemli destekler sağlayan Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Şefik Türkmen’e teşekkür ederiz. Sporcularımızın milli takıma davet edilmeleri sorumluluğumuzu arttırıyor. Daha çok çalışarak Türk ve Trabzon Boksuna katkılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor