Milli Sporculara Ödül

Milli Sporculara Ödül

Akçaabat kaymakamı Soner Şenel başarılı judocuları ödüllendirdi.

Akçaabat kaymakamı Soner Şenel başarılı judocuları ödüllendirdi.

Akçaabat Ayyıldızspor Kulübü Milli judocularını ağırlayan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel başarılarından dolayı kutlayarak ödüllendirdi.

Akçaabat Ayyıldızspor Kulübü Milli judocularını Akpınar Yıldızlı Restaurant’ın sponsorluğun da ağırlayan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak birer takım eşofman ile ödüllendirdi. Düzenlenen yemeğe Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Ayyıldızspor kulübü başkanı ve Antrenörü Mustafa kalaycı yönetim kurulu üyeleri Akpınar Restaurant sahibi Mustafa Kalaycı ve İnşaat mühendisi olan Muhammet Kalkışım katıldı.

Kulüp başkanı ve Judo antrenörü Mustafa Kalaycı Ayyildiz spor kulübü 2015 Temmuz ayında kurulmasına rağmen kısa surede başarıya ulaştığını belirterek” Bay bayan faal lisanslı sporcu sayısı 85’e ulaştı.  Milli sporcu sayımız 10’a ulaştı. Ayrıca bu yıl terfi müsabakalarda gösterdiği başarıdan dolayı kulübümüz büyük bayanlar 1. Lige yükseldi. Bu yılki hedefimiz ligde sezon sonu şampiyon olup Trabzonspor Kulübünün de olduğu süper lige yükselmektir “dedi. İlçemizi ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımız her gün Fatih Stadyumunda yapmaktayız. Bizlere destek veren sayın kaymakamımız Soner Şenel ile İlçe Müdürümüz Engin Uzun’a ve yönetim kurulunda bulunan Akpınar restaurant sahibi Mustafa Kalaycı ve inşaat mühendisi olan Muhammet Kalkışım a teşekkür etti.

Düzenlenen yemeğe Trabzonspor kulübü lisanslı sporcusu Akçaabatlı Gül Kader Şentürk‘ te katıldı. Türkiye şampiyonlukları balkan şampiyonlukları ve Avrupa şampiyonu olan Şentür’e Gençlik Hizmetleri ve Spor  İlçe Müdürü Engin Uzun altın kart hediye etti. Gül Kader Şentürk hedefinin 2020 tokyo olimpiyatları olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor