Milletin Selameti İçin İstikrarın Devam Etmesi Gerekiyor

Milletin Selameti İçin İstikrarın Devam Etmesi Gerekiyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Ortahisar ve Akçaabat İlçeleri ile sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Ortahisar ve Akçaabat İlçeleri ile sürdürdü. Günnar, 4 sene yönetici başhekimlik yaptığı Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek maziyi yad etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarına ara vermeden devam ediyor. Günnar, güne 2003-2007 yılları arası yönetici başhekimlik yaptığı Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaretle başlayan Günnar, burada geçmişteki çalışma arkadaşları ile bir araya gelerek maziyi hatırladı. Başhekimlik odası ile hastanede çalıştığı dönemdeki tedavi odasını ziyaretinde duygulanan Günnar, “Burada güzel günler yaşadım. Maziyi hafızalarımda yeniden canlandırmak çok güzel” dedi.

Ziyaretine, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile devam eden Günnar, ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yengesini de ziyaret ederek, ‘Geçmiş olsun’ temennisinde bulundu. Günnar, ardından Hurdacılar Sitesi ile Hal esnafını da ziyaret etti. Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçaabat İlçesinin Akçaköy ile Derecik Uğurlu mahallerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Günnar, “AK Parti bugüne kadar verdiği sözlerden fazlasını gerçekleştiren istikrarlı bir partidir. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede var olduğu sürece Ahmet Davutoğlu ve onun çalışma arkadaşları partinin başında olduğu sürece, ‘Durmak yok yola devam’ diyen bu aziz milletimiz olduğu sürece Türkiye ve Trabzon nasıl değişmişse bundan sonra da hız kesmeden gelişmeye devam edecektir. Futbol ve spor şehri olan Trabzon’a Türkiye’de eşi benzeri olmayan spor tesisleri yapıldı. Trabzon’da sağlık hizmetlerinde hiçbir hastanenin sıkıntısı yok. Biz bir sağlık merkezi olmak zorundayız dedik. Bütün hastanelerimiz mükemmel olmasına rağmen, Akyazı’ya emsalsiz bir şehir hastanesi yapıyoruz. Akçaabat’a ikinci devlet üniversitesi yapılıyor. Burada on binlerce öğrenci okuyacak. Burada herkes kazanacak ve bu şehir zenginleşecek. Trabzon’un batısı da doğusu da daha da zenginleşecek. Bizler 5 yıl, 10 yıl, 50 yıl gibi gelecekteki zaman dilimlerini hesaba katarak ülkemizin geleceğini buna göre hazırlıyoruz ve Yeni Türkiye’yi beraberce oluşturuyoruz. Trabzon ve Karadeniz’in gelişmesi için büyük projelerle yola çıkıyoruz. Trabzon’a demir yolu ve hızlı tren müjdesi geldi. Kanuni Bulvarı bize yetmez dedik ve Trabzon’a Güney Çevre yolu hayata geçiriliyor. Bu aslında Karadeniz otoyolu. Trabzon’a denizin üzerine havalimanı yapılacak. Bunlar az işler değil. Zigana’ya 13 kilometre tünel yapılıyor. Yollar yenileniyor ve mesafe kısalıyor. Bunları AK Parti yapar mı? Yapar. Bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatı değil midir? AK Parti ne yapmadı ki? Sosyal demokrat kardeşlerimizin istediği sosyal devlet anlayışını AK Parti evdeki yatalak hastalara maaş bağlayarak gerçekleştirdi mi? Milliyetçi ülkücü kardeşlerim, bu ülke de kendi tankını, füzesini, savaş gemisini, savaş helikopterini, istihbarat uydusunu yapmakla milliyetçi olunur.  Memleketin selameti açısından istikrarın devam etmesi gerekiyor. İşte bütün bunlar için yine AK Parti, yeniden AK Parti, daima AK Parti” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset