Millete Hizmete Aday Oldum

Millete Hizmete Aday Oldum

Millete Hizmete Aday Oldum

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Olan Sultan Varlık Çelik, teşkilatın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Sulatan Varlık Çelik, AK Parti'de bayrak asarak başladığı siyasi hayatını Akçaabat Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Yönettim Kurulu Üyesi olarak sürdürdüğünü ve artık daha yükseklerde hizmet etmek istediğini belirtti.  Çelik, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği teşkilatlarda büyük ilgi gördüğünü ifade ederek teşkilat mensuplarına ve gençliğe teşekkür etti. Sultan Varlık Çelik  "Teşkilat mensuplarımızın ve genç arkadaşlarımın desteği ile yola çıktım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu zorlu süreçte yol arkadaşı olmak, milletimize hizmet etmek istiyorum. Memleket ve Trabzon sevdalısı olarak bu bayrak yarışında bende varım. Meclis çatısı altında halkımıza daha çok faydalı olabileceğime inanıyorum. Çünkü AK Parti halkın partisidir. Bu partide siyaset yapmak ve Milletvekili aday adayı olmak onur ve gurur vericidir." şeklinde konuştu.

Millete hizmet etmek düşüncesinde olduğunu belirten Çelik "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın dediği gibi 'Durmak yok yola' devam sloganıyla durmadan ve usanmadan milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Milletvekili adayı olup olmamam çok önemli değil. Listeye kim girerse girsin çalışmaya devam edeceğiz. Vatanın bekasının söz konusu olduğu bu günlerde vatan aşığı Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın safında yer almaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

sultan-varlik-celik-akcaabat-danisma.jpgsultan-varlikk.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler