Millet İttifakı Akçaabat İçin Buluştu

Millet İttifakı Akçaabat İçin Buluştu

Millet İttifakı Akçaabat İçin Buluştu

MİLLET İTTİFAKI AKÇAABAT İÇİN BULUŞTU

Millet İttifakı İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Millet İttifakı İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy, 1994-2009 yılları arasında CHP Akçaabat-Akçakale Beldesi Belediye Başkanlığı yapan Ali Türen Öztürk ile görüştü.

 

Akbulut ;

MAYAMIZDA VAR OLAN KARDEŞLİK DUYGUSUYLA AKÇAABATIMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

“Biz mayamızda var olan kardeşlik ve birlikte çalışmak, beraber başarmak “bizim için biz olmak duygusu ve kararlılığıyla” tüm yurdumuzu kapsayacak bir işbirliğine giriştik. Bu iş birliği çerçevesinde bütün Milli Kuvvetleri Millet İttifakımızda bütünleştirdik.

Tüm yurdumuzun kalbi vatanından ve milletinden yan olana güzel insanları, yanlışa yanlış diyebilen doğruyu da sonuna kadar destekleyen bir oluşum meydana getirdik. Partizanlık fikrinden uzak önceliklerimizi belirledik ve önceliklerimizin en başındaki değer milletimizin refahı ve huzurudur.

Bunun içindir ki; iş birliğimiz insan odaklı ve insanımızın ihtiyaç duyduklarının tamamlanmasını öngörmektedir. Birbirimizi tamamlamak, bize unutturulmak istenen değerlerimizi yeniden hayata geçirmek hedefindeyiz.

“Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek tok oluruz” atalar sözümüzün içini dolduracağız.

Herhangi bir ayrım yapmaksızın bundan önce hangi partiye oy vermiş olduğuna bakmaksızın Akçaabat’lımızın yaşam kalitesini arttırmak için göreve hazırız.

Akçaabat’ımızın hak ettiği yere ulaşması için elimizden gelenin fazlasını da yapacağız Allah izin verirse.”  dedi.

 

OY VERMEK VATANDAŞLIK BOCUMUZDUR

Yarın yapılacak seçim ile ilgili olarak;

“Bu kardeşlik içinde devam eden bir yarıştır. Bu zamana kadar yapılan eksikleri, yanlışları, yapılmayanları, proje tanıtım kitapçıklarında temennilerden ibaret kalan verilmiş sözleri de  düşünerek iyi bir karar verilip, Akçaabat’ımızın talihini değiştirecek başkan ve ekibi seçilecek.

Tüm hemşerilerimden yarın sandığa gitmelerini özellikle rica ediyorum.” şeklinde temennide bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler