MHP'de Sessiz Bekleyiş

MHP'de Sessiz Bekleyiş

MHP'de Sessiz Bekleyiş

Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe başkanlıklarının feshedilmesi ve ardından yeniden atamama yapılmaması teşkilâtlarda huzursuzluğa neden oluyor. Akçaabat, Çarşıbaşı ve Şalpazarı’nda ilçe başkanlarının görevlerinden alınmalarının ardından bu ilçelere yeni ilçe başkanı atanmaması çeşitli yorumlara da yol açıyor.

ÇARŞIBAŞI TEPKİ GÖSTERDİ

MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanlığında görevden alınan İlçe Başkanı Halil Kul ve yönetiminin yerine kimse atanmazken sosyal medyadan tepki gösterildi. “MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı” sayfasından dün “İkinci bir emre kadar kapalıyız.” yazılı görsel paylaşıldı. Bilindiği üzere Eski Çarşıbaşı İlçe Başkanı Halil Kul üst kurul delegesiyken “olağanüstü kurultay” için imza vermişti.

ATAMA DÜŞÜNÜLEN İSME TEPKİ GELİNCE…

MHP Akçaabat için bir süre önce teşkilatın görüşü alınmadan bir isim önerildiği ve gelen tepkiler üzerine bu isimden vazgeçildiği öğrenildi.

ATAMA YAPILMAYACAK İDDİASI

MHP İl Başkanı Birinci geçtiğimiz günlerde ataması yapılmayan üç ilçeyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini ve atama yapılacağını açıklamıştı. Ancak partililer arasında konuşulan kulislere göre ilçe ve il kurultayları yapılana kadar bu ilçelere atama yapılmayacak. Atama yapılamayan ilçelerde MHP’nin faaliyetleri ise sıfıra inmiş durumda…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler