MHP'de Konuşulan Aday Adayları

MHP'de Konuşulan Aday Adayları

MHP'de Konuşulan Aday Adayları

Mart yaklaşıyor-2

MHP’de konuşulanlar…

Berkant PARLAK

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi adaylıklarla ilgili isimler zikredilmeye devam ediyor. Trabzon’da bu anlamda Ortahisar’dan sonra en hareketli ilçe Akçaabat… Her partide ciddi hareketlilik var. Henüz isim konusunda pek dışarıya renk vermeyen parti ise Akçaabat…

MHP’de de geçtiğimiz dönem öne çıkan isimler yine konuşulmaya başladı.

 

cemil-pehlevan.jpg

Adaylığı beklenen isimlerden biri Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Cemil Pehlevan. Pehlevan aynı zamanda Trabzon büyükşehir olduktan sonra kapanan Şinik Belediyesinin son belediye başkanıydı.

 

 

 

 

 

 

 

serkan-altuntas.jpg

 

Serkan Altuntaş. Partinin ilçe başkanlığını yürütmüş ve daha sonra milletvekili aday adayı olmuş isim Altuntaş, kamuoyunda karşılığı olan ve beklenen isimlerden biri.

 

 

 

 

 

 

yasar-sivrikaya-005.jpg

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın adı da MHP için geçiyor. MHP ve Ülkücü Hareket’in içinden gelen Sivrikaya uzun süredir esnafın temsilciliğini yapıyor. Bu anlamda esnafın tam destek verdiği Sivrikaya’nın ismi partide konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yaşar Sivrikaya Akçaabatlıların kâh düğününde kâh cenazesinde… Bu nedenle MHP’nin olası adayından biri Sivrikaya olabilir.

 

 

 

 

 

Baki Eyüboğlu MHP’nin en eski simalarından… Yıllar önce ilçe başkanlığı görevini sürdürürken haksız bir şekilde Genel Merkez tarafından görevden alınmasıyla birlikte MHP’ye ve siyasete uzun süre soğuk bakmış bir isim… Ancak kardeşi Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu da AK Partiden adaylık düşünüyor. Bu nedenle kendisi adaylık düşünmeyebilir.

metin-gedikli-akcaabat.jpg

 

Bir diğer isimse Eski Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli. Gedikli bu dönem de aday olmak istiyor ve bunun için hazırlıklara başladı.

 

 

 

 

 

 

 

sener-pul.jpg

Şener Pul mimar… Milletvekili adayı ve aday adayı oldu. İlçe teşkilâtından ciddi talep olduğu ancak Pul’un adaylığa sıcak bakmadığı ifade edildi.

 

 

 

 

 

 

 

halil-memis.jpg

 

 

Çok az da olsa ismi dillendirilen bir isim de Eski Milletvekili Adayı Halil Memiş. Memiş belediyecilikte Türkiye’nin önde gelen simalarından ancak yerel seçimlere girmeye de Akçaabat adaylığına da sıcak bakmayacağını tahmin ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset