MHP'de Adaylık Süreci

MHP'de Adaylık Süreci

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Zeki Kurt, Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Zeki Kurt, geçtiğimiz hafta içerisinde Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nı ziyaret ederek partilileriyle bir süre görüştü, Akçaabat esnafının sorunlarını dinledi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda ev sahipliği görevini MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar üstlenirken; toplantıda İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Kırali ve bazı eski ilçe başkanları ile Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimlerden Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, mimar Mustafa Akkol ve işadamı Mehmet Ali Topsakal da hazır bulundu.

İlçe Teşkilâtı’nın çalışmalarıyla ilgili bir brifing alan Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve MYK Üyesi Zeki Kurt, 2014 yılının Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin Türkiye için hayatî öneme haiz bir seçim olacağının altını çizerek, tüm partililerinin oy yüzdesi hızla artmakta olan partilerini iktidara taşımak için özverili bir çalışma temposu ortaya koymaları gerektiğini söyledi.

mhp-akcaabat-001.jpg

mhp-akcaabat-e.jpg

Parti binasında gerçekleştirilen sohbetin ardından MYK Üyesi Kurt, beraberindeki bazı partili üyelerle Akçaabat esnafını da gezerek, sorunları hakkında bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset