MHP'de 50. Yıl Coşkusu

MHP'de 50. Yıl Coşkusu

MHP'de 50. Yıl Coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin kuruluşunun 50 yılı tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta kutlandı. MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kutlama etkinliği Körfez Metin Köfte Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yemekli toplantıda konuşan MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Memiş, “Partimizin 50’nceci kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Biz MHP olarak Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz. İlçe teşkilatlarıyla yaptığımız istişare sonucu bu kararlar alınmıştır. Belediye meclis üyeleri ilçe yönetimleri tarafından belirlenecektir.” dedi.mhp-akcaabat-007.jpg

 

MHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Funda Ağan da “Parti kurucumuz merhum Alparslan Türkeş’ten emanet Türk İslam ülküsünün bayrağını geleceğe taşıma sırası bizde. Türk milliyetçileri bu kutsal bayrağı ebediyete kadar taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Güler Demir ise “Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş’in milliyetçilik hareketinin her kademesinde görev yapan merhumlara, bugün bu uğurda görev yapan tüm milliyetçilere teşekkür ediyoruz. Bizim derdimiz vatan hainleri ve iftiracılardır. Milliyetçi hareket ülkenin bekasının garantisidir. Gün eleştiri değil birlik günüdür.” ifadelerini kullandı.

adem-celik.jpgMHP Akçaabat İlçe başkanı Adem Çelik ise şunları söyledi:

“Kızılelma Türk kültür örf ve adetlerini geleceğe taşımak, önündeki tüm engelleri aşarak bu fikriyatları devlet felsefesi haline getirmektir. Kuruluş tarihimiz olan 9 Ocak 1969 yılından bu yana partimize maddi manevi ve oy verenlere teşekkür ediyor, merhum Alparslan Türkeş’i minnetle anıyorum.”salih-coraa.jpg

Etkinlikte hazır bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Salih Cora yaptığı kısa konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Yerel seçimleri Türk ve dünya mazlumları için önemlidir. Cumhur ittifakı Türkiye’ye karşı olan terör örgütlerine karşı güçlü bir yürüyüştür. Bundan sonraki tarihi olaylarda ayrıcalık olmayacak. Vatandaşlarımız HDP’nin aday olmadığı şehirlerde ve ilçelerde kimi desteklediğini  unutmadan  seçim sandıklarına gitmeleri ve oylarını kullanmalarını bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler