MHP Trabzon'da Sokağa İndi

MHP Trabzon'da Sokağa İndi

MHP Trabzon'da Sokağa İndi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Ortahisar ilçe teşkilatı organizesinde buluşan aday adayları, yapılan toplantı sonrasında sokağa inerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Trabzon milletvekili aday adayları Ömer Ömeroğlu, Ali Babaoğlu, Hasan Akyüz, Hayriye Nurcan Yazıcı, Hikmet Yılmaz, Hüseyin Kıran, Hüseyin Örs, İbrahim Çakır, İbrahim Yılşmaz Odabaş, Osman Karaduman, Yavuz Aydın ve Erdinç Uzun’un yer aldığı toplantıya çok sayıda partilide eşlik etti.

 Toplantıda, konuşan MHP Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar “MHP Trabzon’da harekete geçmiştir. Ortahisar ilçemizde %40 oy hedefine varmak için 85 mahallede en az 15 er kişilik yönetimlerin oluşturulduğu, sokak sokak, apartman apartman seçmen listesinin tespitinin yapıldığı, 7 Haziran’da yapılacak seçimde oy kullanılacak 770 sandıktaki asıl ve sandık görevlilerinin, bina sorumlularının, belirlenip eğitimlerine kısım kısım başlandığını mahalle teşkilat binalarının belirlendiği, bayrak, flama ve afişlerin asılacağı yerlerin tespitinin yapıldığını, seçimlere hazır olunduğunu belirterek MHP’nin Trabzon’da birinci, Türkiye’de tek başına iktidar olmak için hiçbir engelinin bulunmadığını ifade etmiştir” dedi.

Toplantıda MHP Trabzon milletvekili aday adayları da birer konuşma yaptı. Konuşmalarında kendilerini tanıtan aday adayları parti içi birlik ve beraberlik mesajı verdiler.  Tanıtımdan sonra MHP yöneticileri ve milletvekili aday adayları birlikte Uzunsokak,  Kunduracılar ve  Kemeraltı’nda esnaf ziyaretinde bulundular. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan MHP heyeti esnafın sorunlarını dinleyerek, notlar aldılar.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler