MHP İlçe Başkanı'ndan Eleştirilere cevap Geldi

MHP İlçe Başkanı'ndan Eleştirilere cevap Geldi

MHP İlçe Başkanı'ndan Eleştirilere cevap Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar imzasıyla bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada şunlara değinildi.

MHP Akçaabat ilçe başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren polemikten çatışmadan uzak eleştirisel anlamdaki sorunları kırmadan dökmeden bölge insanımızın menfaaletleri beklentileri doğrultusunda dile getirme yolunu tercih etmişizdir. Akçaabat’a yapılan hizmet bölgemizin kalkınması insanımızın yaşam şartlarının kolaylaştırılması anlamında önemli bir yer tuttuğu için mümkün olduğunca yıkıcı eleştirilerden uzak durarak yapıcı eleştirilerimizi bir muhalif siyasi kanat olarak dile getirmeye çalıştık. İçimizde yaşayacağımız çatışma ortamı ne bölgemize nede insanımıza bir fayda getirmeyeceğini bildiğimiz için enerjimizi bu alanda tüketmememiz gerektiği düşüncesini benimsedik.

Ancak geçtiğimiz günlerde bir siyasi parti il başkanının yapmış olduğu talihsiz bir açıklama bize cevap hakkı doğurmuştur. İl başkanı bulunduğu bölgedeki kendi partisine mensup belediyeleri takip etme yön gösterme halkın tepkilerini beklentilerine cevap verme hizmet aşılama makamıdır. İl başkanının içeriğini dahi tam olarak bilmediği bir konu hakkında yapmış olduğu bu talihsiz açıklama birbirinden ne kadar kopuk birbirinden ne kadar uzak bir yapıyla karşı karşıya olduklarının göstergesidir. Bunu seçimi kaybetme telaşına girmiş bir il başkanının çaresizliği olarak ta adlandırabiliriz. Kendilerine tavsiyemiz halka yapamadıklarını değil yapacaklarını anlatmalarıdır. Gerçi 20 yılda Akçaabat’ta yaptıkları ortada olan bir yapının arkasında durmakta kolay bir iş değil bu anlamda kendisine hak veriyoruz. Halkı unutan, halka sırtını dönen seçimden seçime hatır soran bir anlayışa sırt vermenin zorluğudur bu açıklamalar.

Koskoca bir ilçe belediyesinin kendi arıtma tesisini üretemeyip bir belde belediyesine muhtaç durumda olması hizmet anlayışlarının ne kadar sığ olduğunun bir başka boyutudur. Kendi içlerine sindiremedikleri bir ismi topluma kabul ettirme telaşı içerisinde olan bu yapı halkın tepkileri karşısında telaşa kapılarak içeriğini dahi bilmedikleri bilgi sahibi olmadıkları çok açık ve seçik ortada olan bir kanalizasyon canavarı yaratarak arkasına sığınma yoluna gitmiştir. Bu sorun mevcut söğütlü belediyesinin sorunu değil ilçe belediyesi olan Akçaabat belediyesinin sorunudur. Çözümde kendi belediye adresleridir. Bizimde kendisine cevabımız ‘’Yapamayacağın üstesinden gelemeyeceğin göreve talip olmayacaksın’’ şeklinde olacaktır.

MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak Belediye başkan adayımız ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte izlediğimiz yol tamamen sorunların insan odaklı çözüm yoluna gidilmesi noktasındadır. Bugüne kadar bölge insanımızla çatışma yoluna giderek hizmet üretme çabasında olan bu anlayıştan Akçaabat’ımızın kurtulma vakti gelmiştir. Görev süreci boyunca sahil yapılanmasından başka hiçbir projeye imza atamamış gelişen büyüyen Türkiye’ye ayak uyduramamış 21. yüzyıla yakışmayan bu yapının biran önce değişmesi artık kaçınılmaz bir gerçektir.

Bu değişim Akçaabat’ta MHP Belediye başkan adayımız Sayın Metin Gedikli ile gerçekleşecektir. Bölge insanımız öncelikle beklentisi samimiyettir. Akçaabatlı hizmet noktasında kendisine kulak veren kendisini dikkate alan bir belediyeciliğin hayalini kurmaktadır. Bu anlayışı hep birlikte 30 Mart günü Allahın izniyle Akçaabat’ımıza kazandıracağımıza olan inancımız tamdır. Hayata geçireceğimiz projeler insan odaklı olup Akçaabat insanına ve yaşadığımız bölgeye verdiğimiz değerin göstergesi niteliğinde olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset