MHP Başkan Aday  Adayı Hasan İncehasan

MHP Başkan Aday Adayı Hasan İncehasan

MHP Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Hasan İncehasan

23 yılı Akçaabat’ta, 8 yılı da Yomra’da olmak üzere Tedaş bünyesinde hizmet veren ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Hasan İncehasan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

 

“31 yıllık kamu görevinin ardından siyasete aktif olarak ilk defa ‘önce ülkem’ diyen lideri partisi MHP’den girmenin gurunu ve onurunu yaşıyorum.” diyen Hasan İncehasan’a, 12 Kasım Pazartesi günü parti binasında yaptığı başvurusunda MHP rozeti de takıldı.

 

İncehasan, partililere yaptığı başvuru konuşmasında şunları söyledi:

 

“Siyasete girmeyi ve aday adayı olmaya karar verdiğimde kendime olan güvenimin yeterli olduğu kanaati bende oluşmuştur. Şöyle ki, ben güzel Akçaabat’ımızın hemen hemen her yerinde hizmetim olmuştur ve vatandaşlarımızın duaları hep benimle olmuştur. Akçaabatımız’ın sadece sahilden ibaret olmadığını göstermek için aday adayı oldum.

 

Yaklaşık 9 yıldır Yomra’ da görev yapıyordum. Söylentiye göre şehirler batıya doğru büyür. Fakat son 10 yıldır iş tersine döndü, şehrimiz doğuya doğru büyümeye başladı. Bu iş beni bir Akçaabatlı olarak son derecede rahatsız ettiği için aday adayı oldum. Eğer partimin yetkili kurulları teveccüh gösterip beni aday gösterirlerse yapacak olduğumuz projeleri, hizmetleri ve görüşlerimizi daha kapsamlı şekilde sizlerle paylaşacağım. Son olarak partimizin bende değil de başka bir adayda karar kılması halinde desteğim ve zamanım o kişiyledir. Nitekim bu iş kişi işi değil ekip işidir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler