MHP Adayı Gedkli "Her kapıyı Çaldık"

MHP Adayı Gedkli "Her kapıyı Çaldık"

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat belediye başkan Adayı Metin Gedikli, gidilmedik kapı bırakmadıklarını belirtti.

 

Gedikli yaptığı açıklamada “ Yerel seçimlere kısa bir süre kala ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Yeni hizmete girecek büyükşehir yapılanmasıyla köylerimiz ve beldelerimiz mahalleye dönüşecek. Bu bölgelere hizmet artık Akçaabat belediyesi tarafından sağlanacağı için ziyarette bulunduğumuz mahalle köy ve beldelerde insanımızın mağdur olmaması adına bölgeyi ve bölge insanını tanıyan biri olarak seslerine kulak vereceğimizin taleplerini dikkate alacağımızın üstüne basa basa sözünü veriyoruz. Akçaabat’ta genç dinamik ve hizmet heyecanı taşıyan bir yapıya ihtiyacı olduğunu bu yapıyı bizim inşa edeceğimizi belirtiyoruz. Bu yola çıkarken gidilmemiş köy mahalle belde sıkılmamış el bırakmayacağız demiştik. Bunu her bölgemize hemen hemen 3-4 defa ziyarette bulunarak gerçekleştirdik. Bugün gelinen noktada Akçaabat’ta artık değişim rüzgârının estiği net olarak görülmektedir. Bu da bölge insanımızın artık yeni bir hizmet anlayışının ilçemizde hâkim olması gerektiği noktasında varmış olduğu kanaatin göstergesidir” dedi.

          Her gittikleri yerde projelerini anlattıklarını ifade eden Gedikli “Biz plan ve proje bazında düşüncelerimi fikirlerimizi gittiğimiz her bölgede halkımıza aktarıyoruz. Beklentileri ve ihtiyaçları bilmeden hizmet edemezsiniz. Bizimde seçim öncesi yaptığımız çalışmaların temelini bölge bölge beklentileri ihtiyaçları öğrenmek yerel seçimlerin sonuçlanması akabinde göreve geldiğimizde öncelik olarak bu ihtiyaçların karşılanması noktasında adımlar atarak yeni Akçaabat’ın inşallah temelini atmanın sözünü veriyoruz” dedi.

      Gedikli açıklamasını şöyle tamamladı “Halkımızda bize karşı oluşan sempati ve ilgi bizi daha da heyecanlandırmaktadır. Parolamız hizmettir. Bugüne kadar kamuoyundan yapılan anketlerde ilk sırada yer alıyoruz. Bu bize olan inancın güvenin bir göstergesidir. Bizlerde bu güvene layık olmak adına çalışmalarımızı kimseyi mağdur etmeden insanımıza mahcup olmama adına verdiğimiz sözleri sunduğumuz projeleri yerine getirmenin azim ve kararlılığı içerisinde olacağız. Bölge insanımızın en öncelikli isteği oy vereceği insanı tanımak istemesidir. Beklentilerine cevap veren sesini duyan belediyeciliği bilen bir yapının önümüzdeki süreçte görev alması noktasındadır. Bizimde bu göreve soyunduğumuz günden itibaren ki çalışmamızın temeli budur.  Akçaabat’ın tamamını kucaklayarak kimseyi ötekileştirmeden partisi ve düşüncesi ne olursa olsun herkesi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışındayız. Bu suretle yerel secimde hangi parti anlayışında olursa olsun insana dokunan tavrımızla her Akçaabatlı hemşerimiz bizimle beraber olacağından hiçbir şüphemiz yoktur bunun acık örneği bükünki Akçaabat’ta bize olan teveccühüdür. Bu ortamın oluşturan bütün Akçaabatlı hemşerilerimize teşekkür eder. 30 Mart seçimlerinin tüm Akçaabat’ımıza hayırlar getirmesini temenni ederiz”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler