Meşeli Ortaokulu'ndan Birincilik

Meşeli Ortaokulu'ndan Birincilik

Trabzon Üniversitesinde yapılan Yıldız ve Küçükler kategorilerinde yapılan Oryantiring Mahalli il yarışında bireyselde yıldız kız ve yıldız erkekler il birincilikleri Meşeli Ortaokulundan çıktı

20 Mart 2019 Çarşamba günü Trabzon Üniversitesinde yapılan Yıldız ve Küçükler kategorilerinde yapılan Oryantiring Mahalli il yarışında bireyselde yıldız kız ve yıldız erkekler il birincilikleri Meşeli Ortaokulundan çıktı.Takım olarak ise yıldızlarda 2 tane il ikinciliği ve küçüklerde il üçüncülüğünü aldı.

Konu ile ilgili Oryantiring il temsilcisi Savaş Çergel yaptığı açıklamada Meşeli ilkokulu ve ortaokulunda  oryantiring sporu aracılığı ile dersler de işlenmekte. Sorular oryantiring yarışması aracılığı ile çözülüp öğrencilerin stres ve baskı altında karar verme yetilerini geliştirmektedir.

Grup yarışlarında ilimizi bireyselde temsil  edecek olan  öğrencilerimiz 27 Nisanda Sivas’a gidecek.Yarışmanın yanı sıra yolculuk esnasında ve yarışma sonrası gidilen illerimizde kültür gezilerinin yapılması öğrencilerimizin ülkemizi daha yakından tanıma, doğal ve tarihi eserlerimizi öğrenme fırsatı bulacaktırlar. Farklı bölgeden gelen farklı kültürleri olan diğer öğrenciler ile iletişim kurarak sosyal yönlerini de geliştirmiş olacaklardır. dedi.

whatsapp-image-2019-03-22-at-19.17.jpg

8888.jpg

7-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler